dimarts, 29 de juny del 2010

GRÀCIES TC!

He arribat a la feina aquest matí, abans d’hora com sempre, per poder fer un cafè previ tranquil·lament. Sempre ve amb mi un company que acostuma a propugnar tesis a favor del seny demostrat dels catalans i del nostre encaix possible dins d'Espanya. Avui estava tot esverat, i cito literalment: “només ens queda un camí, i aquest és la independència”.

He acabat de fer el cafè i he entrat a l’edifici. A la porta m'he trobat al tècnic de manteniment. És un noi jove i una mica -bastant- quinqui, per ser francs. Fa poc es va comprar un cotxe de segona mà que hi duia encolat a la part posterior un d’aquells divertits adhesius on es mostra la imatge del burro català ajudant al toro d’Osborne a superar els seus problemes derivats del restrenyiment més obtús i obscur. Més d'una vegada –sabedor jo de la seva ínfima consciència nacional- li havia fet alguna broma sobre el tema. Ell m’havia contestat que ho volia treure, però que necessitava un material específic per tal que no quedessin marques a la xapa del vehicle i que encara no el tenia. Aquest matí el primer que m’ha dit ha estat, i torno a citar literalment: “ja no em penso treure la pegatina, que els donin pel cul”.

Gràcies TC! No puc afegir res més. Vosaltres, espanyols que ranciegeu, sou els que ens obriu les portes. Vosaltres, espanyols desassenyats, sou els que s’esforceu a boicotejar-nos i a assegurar-nos que no voleu que existim. Vosaltres, espanyols miops, sou els que ens assegureu dia rere dia que la nostra única via per tal de sobreviure com a Poble és la independència.

Gràcies TC! Per demostrar-nos que l’stablishment plenipotenciari i apoderat de les voluntats dels espanyols encara avui disposa de ments que tufegen anhels vuitcentistes.

Gràcies TC! Perquè avui en som més que ahir, però menys que demà.

Gràcies TC! Per regalar-nos la nostra única via, el nostre únic destí.

Gràcies TC! Per garantir-nos que la independència és un camí que no accepta retorns.

Gràcies TC! per encaminar-nos-hi.

Gràcies TC! De tot cor.

*Sànset*

29 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Molt bé, Sànset!

Doncs, sí! és una bona manera de veure-ho!

Jo també he sentit i he llegit de persones que mai no ho havien dit abans que

"L'únic camí que ens queda és la independència"

I és que... és tant evident que crec que ho veu "gairebé" tothom. :)

Rita ha dit...

Realment ens estan fent la feina. M'uneixo al teu gràcies TC amb el meu: gràcies TC!

Molt bon apunt, Sànset!

McAbeu ha dit...

Tant de bo aquesta taca d'oli s'estengui: No ens volen?. doncs marxem!

Clidice ha dit...

tu saps la pasta gansa en publicitat que ens ha estalviat el TC? és que ni que ens haguessin fet un "porta a porta" propugnant la independència! són els més millors. Per si ens estovéssim jo provaria d'enviar-los més coses perquè ens les rebutgessin i en menys de 10 anys INDEPENDENTS! :)

Tan costa d'entendre que per a Espanya només som territori colonitzat i els en fot el que siguem els catalans? només els interessem per subvencionar-los, que a madriT no hi tenen fàbriques!

Elfreelang ha dit...

L'Estat espanyol no ens ho podia haver dit més clar........endavant!

Joan ha dit...

Si és que no n'aprenen. Si ens fan la feina ells solets. No se n'adonen que no ens donen sortida. Què esperen? Una rendició total? No hi ha alternativa: independència o submissió.

JJMiracle ha dit...

Deuen tenir molt poca feina, que han estat quatre anys o més fent el pallús… Per fer el que han fet (tothom sabia que acabaria així), amb un dia n'hi havia prou.

Garbí24 ha dit...

Ara més que mai contra ells....aquets TC comprats i subornats per el PP no deixaran de veure com algun dia ens despedim d'ells amb una gran botifarra.

Oriol ha dit...

Si, gràcies TC, encara que penso que molta gent no entén la situació real de Catalunya i així és difícil arribar a assolir un Estat propi!

Albert ha dit...

Jo també he pensat més d'una vegada que si tant odi ens tenen als catalans, el millor que poden fer és deixar-nos decidir lliurement.
Adéu!

sànset i utnoa ha dit...

Gràcies a tu, Sànset, que em guies pel camí adequat i m'omples de sabiduria amb cada post, ets el meu Déu!

T'stimu!

Utnoa

montse ha dit...

Quan et tanquen la porta davant dels morros,l'únic camí que queda és buscar-te la vida.


Salut i endavant!

Assumpta ha dit...

Jajajaja SIIII!!!

Jo també deia que una cosa bona que tenia l'Aznar era que aconseguia més independentistes cada dia... Per si això s'hagués aturat una miqueta, el TC ens ha ajudat molt...

M'agrada el teu post!! :-))

(Fora de tema: Quan respongui els comentaris al meu post et posaré el llibre recomanat d'en Grisham)
(Anava a posar "off topic" però precisament avui no m'ha donat la gana... En català sempre!!
)

Assumpta ha dit...

Jajaja molt bona CLIDICE :-)))

"Per si ens estovéssim jo provaria d'enviar-los més coses perquè ens les rebutgessin i en menys de 10 anys INDEPENDENTS!"

Anònim ha dit...

No ens han deixat una altra alternativa. La independència és, avui amb encara més força, l'única alternativa per a sortir endavant.
Però mira si ho tenen estudiat, que ho han fet just abans de començar l'època de vacances d'estiu i el dia abans del partit de "la roja". De casualitat, no hi ha res!

Carquinyol ha dit...

sí sí moltes gràcies...

... però ja va sent hora de 'retornar-los' els favors prestats...

Ferran Porta ha dit...

M'afegeixo als teus agraïments, benvolgut Sànset. Voldria aprofitar l'avinentesa per donar un enorme...

GRÀÀÀCIES!!

... al pare de l'independentisme modern: Sr. Don José María Aznar López,

el qui va ensenyar als catalans menys predisposats, què és Espanya quan se la deixa fer. Ell va obrir els ulls a molts, i va encetar un camí que, exactament 10 anys després, ens ha dut on som.

Gracias, José María, gracias de verdad, a tí y a todos los españolistas de mierda que empujáis cada día a más catalanes hacia la independencia. Ah, y una cosa: ¡que os den por culo!

Apa, he dit.

Signat, a Berlin, 29 de juny de 2010.

Jordi ha dit...

Gràcies Sanset per fer-me emocionar! Si n'hem reclutat un més per la causa, això ja val més que un estatut!!!

Per cert, que està tut dit! (aquest és meu, no t'enfadis, ja sé que es molt dolent!)

Sergi ha dit...

Gràcies Tribunal, i si hi ha sort, gràcies Portugal.

rits ha dit...

Gràcies TC!

A veure si així ens despertem i ens posem en acció!

Doncs a la feina, avui era com un tema tabú. ha estat ben estrany, com si ningú en volgués dir res. N'he parlat amb el meu cap a primera hora, xò fins i tot ell, polític fins el moll de l'ós, estava out. Ha estat estrany.

Sergi ha dit...

Saps una cosa, en mi també ha causat el mateix efecte aquesta decisió del TC. Jo també vull una Catalunya independent, però fa anys que no em puc considerar un independentista actiu. Si vull una Catalunya sobirana és perquè no em sento espanyol, perquè només sento indiferència cap a aquell país i no sé per què s'entesten a dir que som una mateixa cosa. Poden obligar-me i posar al meu passaport que sóc espanyol, quin remei toca. Però el sentiment no me'l podran canviar, és que el tinc arrelat i sempre m'he sentit català, és un fet.

Però ho parlàvem l'altre dia, quan ens toquen les pilotes ens enervem, i a mi m'ha passat. Surt la rauxa, i no he fet més que dir, tant pels blogs com a la feina avui, que aquest estatut estava bé quan el van pensar, però que la cosa ha canviat molt i que ara ja no volem cap estatut d'autonomia, que ara volem una constitució. A la merda aquest estatut i qualsevol que existeixi. És cert, només hi ha un camí. També ho comentàvem l'altre dia, com més putegin a Catalunya, més creixerà el sentiment. Podem començar des de ja. Avui en som més que ahir, cert. I menys que demà també.

Joana ha dit...

I el dia 10 a manifestar-nos. espero que no faci tanta calor. Amb tot hi aniré.
gràcies!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miquel ha dit...

Farà més feina el TC retallant-lo que no pas la implantació de l'estatut per fer créixer el catalanisme entre la societat. Només ens cal esperar que aquells que els hi toqui siguin valents i estiguin a l'alçada de les circumstàncies.

Joana ha dit...

Jo només se que estic molt empipada!

sànset i utnoa ha dit...

Carme: I aquest “gairebé” –desitjo- anirà a més. No ens donen alternativa.

Rita: Acabaré per concloure que els amics del TC són independentistes. El que passa és que el seu humor és molt negre.

McAbeu: Cert és que no ens volen. Ara, també és ben cert que es volen quedar amb la nostra terra. I, per tant, volen que desapareguem. No els queda feina ni res...

Clidice: Ni Laportes, ni Carreteros, ni res d’això: TC+PP+DEFENSOR DEL (SUYO)PUEBLO. Això és el que ens convé. Com més borden més a prop estem. Els ho hem d’agrair!
No els interessem, els interessa la nostra terra. Al més pur estil Galinsoga.

ElviraFR: ni ens podria haver fet un favor tan gran. Endavant!

Joan: Tu ho has dit. I espero que això de la submissió ni ens passi pel cap. Almenys, a mi, ni se m’acudirà. Fora el seny, endavant la rauxa!

PC: No vas veure que estaven molt enfeinats anant als toros?

Garbi24: A veure si és veritat. I jo, al PP, hi sumaria el PSOE. Que el Defensor del Pueblo és de la casa!

Oriol: Molts encara no ho entenen. Però si ens van fent favors com aquest, poc temps tardaran a començar a veure de que va “l’assunto”. Paciència.

Albert: Això mai. Per ells, si rebentéssim tots, més tranquils. El que passa és que aspiren a tenir de dret tot el control sobre Vaqueira i la Costa Brava...

Utnoa: Si jo fos el teu 10, tu series el meu 11, o més. T’ho asseguro!

Montse: A veure si és veritat i ens deixen fortre el camp. Ara, coneixent-los, abans se la tallen i es fan tots monges. Cosa que, per cert, em faria gràcia veure.

Assumpta: Jo, en el fons del meu, desitjo que l’Aznar torni i que gaudeixi d’una majoria absoluta ben grossa. Em diran “massoca”, però bé saps que no és per aquest obscur motiu...
I sí, l’afirmació de la Clidice ha resultat antològica!
Gràcies per això del Grisham, li ho hauré de demanar a la sogra!
I sí una vegada més, sempre en català. I si no “entre comillas” i per dir alguna “soez”.

Albert B. i R.: Tu ho has dit. No és casualitat. Esperem a que estiguem entretinguts per fotre’ns-la. Ara, ja els coneixem i, per això, no ens han enganxat amb una mà darrere i l’altra davant. Tu i jo –i cada dia més gent- som plenament conscients que només ens resta una via possible: la llibertat.

Núr ha dit...

Jo sempre ho he dit: les reaccions tan espanyolistes que vénen d'Espanya només aconseguiran que els catalans ens radicalitzem més. Si intentessin comprendre'ns una mica, si no fossin tan estretes de mires, pobres, tot aniria millor i els seria més fàcil el que volen: que acotéssim el cap i els diguéssim a tot que sí. Això és que, a part d'incomprensius i estretets, també són una mica rucs...

sànset i utnoa ha dit...

Carquinyol: I et puc assegurar que –almenys per la part que em toca- els hi tornarem. Que vagin preparant l’evacuol, que els convindrà!

Ferran: Fot “iuiu” pensar-ho, però és ben cert. L’independentista català comença a despertar del letàrgic son gràcies a la majoria del senyor Aznar. I li ho hem d’agrair. Imagino el dia que siguem independents. Veig el nostre president inaugurant un gran monument a la plaça de Catalunya. Veig l’efígie del sr. Aznar!
Ho subscric fil per randa: “Gracias, José María, gracias de verdad, a tí y a todos los españolistas de mierda que empujáis cada día a más catalanes hacia la independencia. Ah, y una cosa: ¡que os den por culo!”. I afegeixo, si em permets: y que parezca una autopista.

Jordi Banyeres: Ostres, un xist! Tu vas deure fer el mateix màster que jo, eh???
Gràcies a tu, company!

Sergi: Haurem d’esperar a Paraguai. Ara, si els eliminen donarà més joc...

Rits: És que tot això pot despertar fàcilment sentiments contradictoris, al meu entendre. Jo ho puc veure per la vessant positiva. Però perfectament ens podria desanimar, deprimir. Això sí que no. Nosaltres a respondre amb un somriure burlesc i a pensar que “sembreu, sembreu, que ja ho collireu”. Sinó, el temps!

Xexu: Completament d’acord amb tu. Només aconsegueixen que l’independentista passiu passi a ser actiu. I, per si això fos poc, en fan sortir més. Tu ho has dit; avui en som més que ahir, però menys que demà. Aquesta dinàmica només la podran aturar ells, i només ho aconseguiran mitjançant el respecte i la concessió de certes llibertats. Tu i jo sabem que no els passa pel cap, ni els passarà. Per tant, la porta és oberta de bat a bat i el camí és ben clar. I cada dia en som més els que estem disposat a prendre’l i a qualsevol preu.

Joana: Amb calor o amb fred, tant hi fot. Hi hem d’anar. Jo vaig votar NO al referèndum per l’estatut. I saps que ho vaig fer perquè d’estatut no en vull cap, i menys si des del Congreso ja me l’han retallat. Jo no sóc independentista, sóc – i seré fins que me’n vagi al clot- “estatalista” i, per tant, només acceptaré una constitució. Tot i això, aniré a la manifestació. I no hi aniré perquè em solidaritzi amb la nostra classe dirigent, no. Hi aniré perquè aquell grup de rancis espanyolistes de merda l’únic que es mereixen és una resposta unitària i milionària.

Miquel: I és ben cert. Com els hi hem d’agrair. I el més curiós de tot és que no saben el monstre que estan gestant!

Joana: i motius en tens, i molts!



Gràcies pels vostres comentaris!

i...

VISCA LA TERRA!!!


*Sànset*

sànset i utnoa ha dit...

Núr: disculpa, te m’has colat!
Estic totalment d’acord amb tu. Només aconseguiran que acabem sent tots –com ja ens apel•len ells- uns radicals. Però uns radicals de diccionari. Només assoliran que el país en massa vulgui canviar les coses. Que vagin amb molt de compte, que a l’article 8 de la constitució cada dia li queda un dia menys per rebentar!

*Sànset*

Anònim ha dit...

http://cardiffmiller.com/pubs/buyvalium/#drug valium knights lyrics - valium vs xanax for anxiety