dijous, 29 d’abril del 2010

ENTREGA DEL PREMI AL TIPO INTUÏTIU, i alguna cosa més...

Primer. Felicitar-lo, felicitar-nos i felicitar-los.

Segon. Com –dissortadament- ja sabreu, el resultat del partit d’ahir va ser d’1 a 0 a favor del Barça, fet que no ens permet accedir a la final del Jaume Bernabeu per un petit i rinxolat pel púbic. Aquest resultat va ser pronosticat únicament per un porrero, en PC. Aquest encert fa que pugui accedir de forma merescuda al 2N DIPLOMA AL TIPO INTUÏTIU. Amic PC, com ja sabràs, pots passar a recollir el diploma quan vulguis i en pots fer el que consideris oportú; des d’emmarcar-lo i penjar-lo a l’habitació fins bescanviar-lo pel frankfurt amb molt ketxup i la copeta de porto al Camp Nou. Això queda a les teves mans! Des de l’organització et felicitem i aplaudim la teva intuïció (encara que podries haver pronosticat un 2-0, tjem tjem...).

Sense més interrupcions, aquí el tens:



Tercer. És un fet ben cert que en PC ha encertat el resultat, però ningú ha endevinat el golejador de l’equip. Aquest fet implica explícitament que en M. H. McAbeu i en M. H. Jordi mantinguin la copresidència d’honor fins –com a mínim- la següent porra que, com imaginareu, no es produirà fins la temporada que ve.


Conclosa l’entrega de premis, i si els nostres benvolguts analistes futboleros oficials –M. H. Jordi, Albert i Jordi el Banyeril- m’ho permeten, comentaré alguna cosa sobre el partit d’ahir.


És cert que no ens vam classificar. No hem aconseguit arribar a la mandrilenca final. Avui podem tenir aquella recança de no aconseguir el nostre propòsit però, per res del món, aquesta pot esdevenir desilusió. Tots ho vam veure, tots ho sabem: ho vam intentar, ho vam intentar durant 90 minuts. Evidentment, no amb tot l’encert que haguéssim desitjat, però ho vam intentar. Avui és un dia per estar orgullosos del nostre equip; un equip que, tot i no arribar a la final d’enguany, segueix sent el millor equip del món. Som humans i podem perdre, i així ha succeït, però això no va més enllà. Diuen que el bon jugador de póquer és aquell qui està fins al final en les partides llargues, tot i que, a vegades, no guanyi. El qui no en sap prou ho perd tot molt aviat, per impaciència, per xuleria, per no saber jugar les seves cartes de forma coherent. En cinc anys hem arribat quatre vegades a semifinals. Aquest fet només pot voler dir que som bons jugadors de pòquer, mentre que d’altres –tot i jugar amb més caler- no són capaços ni d’alvirar la taula principal.

Conclouré l’escrit, i només ho puc fer d’aquesta manera: felicito a l’Inter, felicito als seus seguidors i, en concret, felicito als immigrants milanesos que viuen a Tarragona, perquè ahir a la nit els vaig sentir tirar molts petards. Per què deurien ser milanesos, no? no vull imaginar-me que eren periquitos; aquests s’haurien de guardar els petards per quan tinguin assegurada la salvació. Tampoc em vull imaginar que fossin mandrils; ja que s’haurien de guardar els petards per l’any que ve, a veure si aconsegueixen la fita d’accedir a quarts de la Champions, o de la copa del borbó...

Visca en PC!
Visca el Barça!
Visca Catalunya!
Mori el mal govern!


*Sànset*

23 comentaris:

Joan ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Joan ha dit...

A Nou Barris també hi ha molts immigrants milanesos! Hehehe, ets un crack.

M'agrada aquest esperit, això és esport i s'ha de saber perdre també, que encara que aquest equip ens malacostumi, forma part del joc. Tot i així, hi ha mooooltes maneres de perdre, i tenir el rival aculat fins al final em sembla que no és pas la pitjor. Humiliant és que t'elimini un equipet de segona fila que no arribarà enlloc. Molt desesperats han d'estar els que celebren les derrotes dels altres com si fossin títols. Déu ser que ni els ensumen de fa temps.

Visca el Barça.

McAbeu ha dit...

Tens raó, aquest Barça no es mereix que ens desil·lusionem. Ahir no va poder ser però seguim sent EL MILLOR EQUIP DEL MÓN i això ho saben fins i tot tota aquesta gran quantitat d'immigrants milanesos que viuen a casa nostra i que ahir celebraven la classificació (uns immigrants que parlen el castellà sense cap accent italià, per cert).
Espero, de tot cor, que aquests mateixos "tifosi" no puguin sortir a celebrar el títol de lliga.
Res més, tornar a felicitar a en P-C per haver encertat la Porra i dir que, encara que segueix sent un honor mantenir la Presidència d'Honor, m'hagués agradat revalidar-la per haver encertat la Porra i els golejadors (4). Si hagués estat així, avui tots estaríem més contents. :-)

Rita ha dit...

Un apunt excel·lent, Sànset, felicitats!

Felicitats al guanyador i als que mantenen premi... i visca el Barça, sempre!
Petons!

neus ha dit...

ummmm...

Hola, em dic Neus i estic molt orgullosa de ser culé.

I podria criticar moltes coses d'ahir, començant pel públic (no entenc com va ser possible que se sentissin els crits dels interistes!?!) i acabant pel profeta Pep. Però en continuo estant orgullosa, è? i no canviaria res... bé sí, l'Ibra per l'Eto'o... pobre Eto'o acabar jugant de lateral...

VISCA EL BARÇA!

JJMiracle ha dit...

Gràciesss!!! :-)

Reconec que hauria preferit un altre resultat (per exemple, un 25-0, tot i que hauria estat una mica estressant), però la intuïció d'inexpert en futbol em deia que passaria el que finalment ha passat. Malgrat no poder anar a la final al Bernabéu, tampoc no és tan greu, crec.

El diploma no el bescanviaria mai per un frankfurt (bé, si tan necessitat anés de menjar…), i penso que a la banda dreta del blog hi queda força bé.

Assumpta ha dit...

Ostres, aquí s'han de dir moltes coses...

1.- Quin MAGNÍFIC post, Sànset!! Què bé que escrius, xiquet, que bé que expresses els sentiments culés!!
Aplaudiments i reverències!! :-DD

2.- A prop de casa meva no hi havia immigrants milanesos o, si n'hi havia estaven callats (jajaja el periquito fumant és una passada)

3.- Enhorabona a en P-cfacsbc2v pel Diploma!! ;-))
Llàstima que no el guanyès amb aquell 25-0 tan xulo ;-)

4.- No farem cap més porra? La lliga està al roig viu (jajaja ai, no sé com es diu correctament) i segur que hi ha algun partit d'aquells macos :-)

5.- També estic d'acord amb Elur... Aquest és el públic que havia d'espantar l'Inter? Si us plau!! Uns quants crits al principi i prou... quina vergonya que es sentíssin els crits dels aficionats de l'Inter i que la resposta, en lloc de crits a favor del Barça fossin xiulets.
No seria possible tornar a canviar Ibra per Eto'o?
Bé... ja suposo que la decissió d'en Pep (reverència) va ser motivada per alguna cosa que mai sabrem, però és que la diferència entre el suec i el camerunès és tan gran! (i desitjo de tot cor equivocar-me i que el proper partit faci tres gols!!)

6.- Jo mai puc ser neutral, sempre he de dir alguna cosa (no ho sabíeu, oi? jeje) així que, a la final, amb el Bayern!!!!

VISCA EN PC!!
VISCA EL BARÇA!!
VISCA CATALUNYA!!
MORI EL MAL GOVERN!!

Albert ha dit...

Tot i que no va ser massa optimista, el més just és felicitar al guanyador, així que felicitats, PC!

Només faltaria que no poguessis parlar de futbol al teu bloc, jaja.

Cert, ho vam intentar, llàstima que el gol no arribés fins tard. Tot i això, aquest partit sempre serà recordat per l'ambient que hi havia a l'estadi.
No ho dubtis, segur que eren milanesos...
Adéu!

Anònim ha dit...

No és que no m'agradi el guanyador, el contrari, però tan de bo hagués estat un altre!
Sobre els "interistes" que tiraven petards, doncs poden anar a Madrid a celebrar-ho. I, de pas, si els agrada la ciutat, quedar-s'hi.
I em sap greu, però les felicitacions haurien d'anar encaminades als afeccionats de l'Inter i no pas a tots els jugadors. El seu entrenador i alguns jugadors han tingut un comportament deplorable i totalment anti-esportiu. I al Motta, es mereix passar un temps ben lluny dels terrenys de joc. L'enganxada pel coll al Busquets és imperdonable.

Sergi ha dit...

Bé, no sempre es pot guanyar tot. Ja hi tornarem a ser. Aquest equip s'aixecarà, encara li queden ganes de gresca, i la tindrà. Només espero que no ens passi factura a la lliga. No podem cometre errors. Avui més que mai, Visca el Barça!

Joana ha dit...

Felicitats al guanyador!!!!
Ara toca La LLiga! :)

Jordi ha dit...

Benvolgut Sànset, molt em temo que els "entranyables" personatges que ahir tiraven petards no eren neroazzurri. Més aviat crec que eren periquitos o merengues. És cert, com bé dius, que hem d'estar orgullossos del Barça. S'hi van deixar la pell, sense encert, però s'hi van deixar la pell. A vegades, en el futbol, guanya qui juga pitjor.

Però l'any que ve el Barça hi tornarà, amb energies renovades i amb ganes de tornar a guanyar el títol al nou Wembley, oi que maco?

Salut

Garbí24 ha dit...

Això ens hauria de reforçar i acabar guanyant almenys la lliga....però dupto si en serem capaços....jo ho espero

Elfreelang ha dit...

M'adhereixo totalment als teus visques! i si ha de morir el mal govern....no quedarien gaires governants al món...

Elfreelang ha dit...

Ah i Visca el Bayern!

Assumpta ha dit...

M'he adonat que el Bayern és F.C.B. (val, d'acord, no té massa mèrit... però... algú més s'havia adonat?) i m'he posat el seu escut a la barra lateral jeje

VISCA EL BARÇA PER SEMPRE!!!

sànset i utnoa ha dit...

Joan: sí que tens raó. Els peperos de Badalona parlen dels rumanesos, etc. Però de milanesos n’hi ha molts més. Ull!
Subscric el teu comentari de dalt a baix. “De cabo a rabo”, com dirien els milanesos.

M. H. McAbeu: És que els immigrants milanesos són gent de món, i aprenen “la lengua del imperio” sense cap tipus de problemes. Ara, alguna cosa els passarà quan amb “el dialecto de la nacioncilla” no hi poden. El problema estarà a la seva àrea de Broca? a la de Wernicke? això fins que no els fem una bona labectomia...
I segueix sent un honor per nosaltres que la segueixis mantenint! Per cert, ja has quedat per fer algun partidet de golf amb els altres M. H. (J. Cruyff + Di Stefano)?

Rita: Moltes gràcies. I em sumo a la teva felicitació!

Elur: No ens va acabar de sortir bé, és ben cert. Ara, hem de seguir estant ben orgullosos, com tu dius. El nostre propòsit d’avui i de demà serà deixar a aquells productes de pastisseria sense cap títol. Al final, s’hauran d’acabar inventant la “copa de madrid”, almenys així, amb sort, arribarien a semis...

PC: Jo tampoc crec que fos tan greu, francament. Ens feia ilusió, però la ilusió sempre es genera, sempre apareix. I apareix per tot. Ja he començat a sentir: “quanta il•lusió ens fa tancar el cicle l’any que ve al Nou Wembley”. Tenim els periodistes esportius per això; per vendre’ns la moto i per generar il•lusió al poble pla!
Gaudeix del premi. I sí, hi pot quedar bé!

Assumpta: Primer de tot, no m’havia fixat amb això de F.C.B. És una senyal: Mourinho s’estavella contra la tanca i perd totes les dents. El Barragan portuguès.
Moltes gràcies pel que em dius, però no crec que sigui pas cert (sento contradir-te, ejeje).
No ho sabies que tots els periquitos són uns viciosos? ser de l’espanyol no pot implicar cap cosa més que sadomasoquisme en estat pur!
Sento dir-te, però, que de porra potser no en fem cap més. Si això arriba al darrer partit al roig viu (jugant-nos-hi la lliga i amb necessitat de combinació de resultats) potser sí. Si no, en Jordi i en McAbeu seguiran ostentant el títol honorífic uns quants mesos més...
I sí: visca el Barça i visca en Van Gaal!!!

Albert: Ho tinc clar, ben clar. Seria molt ruc no ser milanès i anar a tirar petards. És com aquell qui l’han despatxat de la feina ja fa tres mesos i tira un petard ara, que t’han despatxat a tu. però si ja s’està morint de gana!

Albert B. i R: Tens molta raó. A la Cibeles hi falta gent, a la messeta central també, i si m’apures, a blaverolàndia també!
Matisaré: felicito a les persones que juguen a futbol a l’Inter o que treballen per l’Inter o que animen a l’Inter. Això descarta de la felicitació a en Mourinho, al Motta i al Figo, entre d’altres.

sànset i utnoa ha dit...

Xexu: jo també ho espero. I ho crec: no defallirem, no ens passarà factura. Si no guanyem la lliga, no serà per la derrota del dimecres. Ara bé, et confessaré una cosa: tinc poders màgics i sóc capaç d’albirar l’esdevenir –l’Assumpta et podrà comentà que sóc esquerrà- i et puc assegurar que, entre boirosos somnis de nits poc plàcides, he sentit com el barça, enguany, es proclamarà campió de lliga. Em diràs: “i si veus el futur, com és que no has encertat cap puta porra???” I jo et respondré: “quin mèrit tindria fer una juguesca seriosament quan ja saps el resultat?”
Visca el barça, recoi!

Joana: em sumo al que dius!

M. H. Jordi: També ho sospito...
I sí, serà molt maco. I no dubto que ho intentarem! La persistència no és sinònim de victòria, és sinònim de treball.

Garbi24: No siguis un culé tant clàssic! No ho dubtis!

Elvira FR: Tens raó. Però, i si no hi fossin? vols dir que els necessitem??? De fet, ja és com si no hi fossin...

Gràcies a tots i totes!!!

*Sànset*

Jordi ha dit...

hahahaha sí, sí, immigrants milanesos, segur! hahaha per Barcelona també hi havia algun fill de la gran P... ai Milà que en tirava. Colla de desgraciats! Ho veus, fins i tot a casa teva et molesten. Usurpadors, fora de casa nostre!

Ah! Permís concedit, evidentment! No és un coto privat! Faltaria!

Res, que ara a per la lliga amb els cinc sentits i amb els jugadors que ens quedin, perquè ara sembla que cau en Xavi... uff!! Haurem de tornar a fer alineació blocaire de nou...

sànset i utnoa ha dit...

Jordi; només cal fotre una redada al més pur estil gulag...

Per mi, no ho dubtis, endavant amb l'alienació (perdó, alineació) blocaire. Una bona iniciativa que segur que pot donar bons resultats!

S'acosten temps difícils. Coi, el pessimisme s'encomana!

*Sànset*

Ferran Porta ha dit...

L'últim paràgraf, d'aplaudiment i gesticulació ostensivament festivo-alegre! Boníssim això dels immigrants miamilanesos, dels pericos i dels "mandrils". Per sort, d'aquests sembla no haver-n'hi ni un de sol, per aquestes terres del nord: no vaig escoltar ni un xiulet. Fiu!

Enhorabona en PC... mal que em/ens pesi ;)

Núr ha dit...

Pensar que aquest any el Barça ho tornaria a guanyar tot era una esperança una mica... ingènua? En Pep ja va dir que el que havia passat l'any passat era més que sobrehumà, així que... Ara a guanyar la Lliga i no patir tant pel que no s'hagi pogut guanyar! :D

sànset i utnoa ha dit...

Ferran: doncs mira que el fred els aniria la mar de bé a més d'un...

Núr: a veure si és veritat i s'acaba complint la teva afirmació!

Gràcies als dos pels vostres comentaris.

*Sànset*