dimecres, 7 de juliol del 2010

i

I avui anava a escriure un post divertit. En tenia la ferma intenció. Però em canso, terriblement. Em canso de veure com en aquest país ens barallem per rucades de dimensions inhòspites. Sí, inhòspites: “tots junts a la mani de dissabte, però abans arranquem-nos els ulls per veure quin coi de pancarta ens encapçala”. I obviem: “Un grup de nazis ha agredit uns castellers a la Catalunya Nord". Clar, no en diguem res, no fos cas que els rapats del país s’ofenguin... I alguns que van de catalans -quan, en la intimitat, ens apel·len catalufos- callen: “Barcelona Decideix demana ajuda institucional a Hereu però no aconsegueix cap resposta”. La hipotètica trempera reivindicativa que pogués tenir es desinfla a una –també- inhòspita velocitat.

I acabo per concloure que només aniria a la manifestació si pogués estar ben a prop del Montilla&Camarilla i pentinar-los tota la santa tarda a base de calbots. I, ja posats, invitar-los a que em tornin la part del sou que jo els he estat pagant. No se'l mereixen. I si s’hi neguen, doncs més calbotades. Fins que al Molt Honorable li creixi la melena.

I, encara més, es veu que un pop germànic, de nom Pol, ha pronosticat que avui La Roja guanyarà a Alemanya. La premsa espanyola ja està tranqui-la; si el pop ho diu, segur que guanyen. Clar, l'octòpode en qüestió disposa de més credibilitat que ells. Mireu, si avui Espanya guanya –ara em direu fetitxista- vaig a buscar el pop dels collons i me’l foto a la gallega. Així aprendrà que les càbales no es fan a la lleugera. La seva família em recordarà por los tiempos de los tiempos. Probablement deixi dona, fills i dol.

I jo que avui, amb rentat de cervell inclòs, anava a titular aquest escrit ESPANYA VULL REGALAR-TE, OMPLIR-TE, AMERAR-TE AMB QUELCOM MEU. QUELCOM INCONFESSABLE QUE PORTO DINS.

I, per si fos poc, m’han augmentat 5 cèntims el preu del cafè infecte de la màquina de la feina. En Núñez ja hagués infartat.

I, com haureu comprovat, he fracassat.

*Sànset*

30 comentaris:

òscar ha dit...

I jo que em seuré a taula amb tu!

El pop aquest, en cas que t'equivoquis i guanyi Alemanya, que se'l cruspeixi Camacho, Montilla i companyia. Ben amanidet!

Salvador Macip ha dit...

Doncs mira, sense voler t'ha sortit divertit (dins la tragèdia). Si tot es pogués arreglar amb un plat de pop a la gallega...

Ferran Porta ha dit...

Viure el partit d'aquesta nit des de la Hauptstadt és reviure la final de l'Eurocopa de fa 2 anys, en el mateix ambient, amb les mateixes ganes que guanyin els teutons, però amb una diferència: fa dos anys, la vermella jugava bé i els alemanys, no; enguany és just el contrari.

Que guanyin Klose i companyia, i al pop, que li donin pel c*l. I si no, tal dia farà un any i l'important, ara, a la nostra agenda, és aquest dissabte, a Catalunya i arreu on hi hagi catalans!

McAbeu ha dit...

Això de les baralles per la pancarta de la manifestació retrata clarament la classe política que tenim... i després s'estranyen que creixi el "desapegu".

Tot sembla formar part del mateix pack: La sentència del TC, el poc nivell dels nostres polítics i la marxa (imparable?) de la Roja al Mundial. Estem ben arreglats!

Un afegitó matemàtic: Com que suposo que l'augment del cafè es deu a l'increment de l'IVA i com que l'IVA en productes alimentaris ha pujat un 1%, l'augment de 5 cèntims indica que el cafè abans valia 5 eurus?. Com segurament em diràs que no, insisteixo en que ESTEM BEN ARREGLATS!

(A mi tampoc m'ha sortit un comentari gaire divertit)

Garbí24 ha dit...

Jo la veritat es que s'em fa dificil que els nostres jugadors del barça perdin, si per espanya fos, és podria enfonsar, però aquest jugadors que tant animem, com podem voler ara que ens facin el ridicul....
No sé...tinc el corason partio!!!!

Albert ha dit...

Crec que hi ha gent que dissabte anirà a la manifestació i diumenge animarà a la selecció espanyola. M'estranyaria molt que la roja no arribés a la final, més enllà del que digui el pop. Ho sento, jo ho veig així.

Això és gravíssim...
Adéu!

kika ha dit...

doncs a mi m'has fet riure... sort que aquest era seriós! :-)

JJMiracle ha dit...

Mira que m'agrada el pop (a la gallega o d'altres maneres), però aquest em sembla que se m'indigestaria.

Això de la manifestació… si en Montilla vol tenir possibilitats de guanyar a les properes eleccions, hi ha d'anar a fer el numeret. Però que hi hagi representació política per mi no aporta cap mena de dignitat a la manifestació.

Clidice ha dit...

hauríem de forçar que la mani no fos encapçalada per cap polític i si per representants de les institucions i gent que s'hagi compromès públicament amb la independència del nostre país. Però serà difícil que el guapu! no es foti d'hòsties amb el cabòries, l'aspactaculà i el de la bicicleta per sortir a primera fila :( T'ha quedat divertit, si, encara que no sapiguem si riure o plorar.

Kudifamily ha dit...

Juas juas , Sànset últimament estàs que et surts!!! (és una castellanada, ja ho sé, però la neurona avui patina més que mai per la calor i el cansanci...)
Aquests dies el primer que miro de la catosfera és el vostre blog, almenys em treus un somriure (ni que sigui irònic...)
Estic amb tu amb lo de la mani (si et sóc sincera, a mi em fa un xic de vergonya aliena... és que ni per això ens posem d'acord!), i amb lo del pop (quan ho vaig llegir vaig pensar que a alguns la calor els afecta un xic més que a d'altres...)
Molts petons (casts i purs, Utnoa...) i continua alegrant-me els dies, sisplau!!!!

Joan ha dit...

Doncs m'he fet un fart de riure amb el coi de pop. Pop a la gallega per tothom!

Però això de no anar a la mani ... calladets és com ens volen veure, i d'això res. Estelada al coll i cap allà.

Puigmalet ha dit...

A l'estatut tururut! Dissabte n'hi ha uns quants que simplement demanarem la indepèndencia. I prou de pancartes, de senyeres i de pops!!

Agnès Setrill. ha dit...

A part de tot el demés, m'ha cridat l'atenció aquest paper de vàter tant atractiu d'usar.
Però sobretot que després parlis de la teva preocupació de l'augment del cafè de la màquina, quan tothom sap que aquests cafès...hehe!

I referent a la mani, jo, com el Puigmalet. :-) Ens veiem! (encara que no ens coneguem ;-)

Anònim ha dit...

600 entitats estan a favor del lema de la manifestació i s'hi han adherit per aquest motiu. No´més n'hi ha uns, els de la federació catalana del PSOE, que hi estan en contra. I, tot i ser aquesta minoria tan menor, tenen la barra de dir que es canviï només per a ells solets. Doncs no! La unanimitat existeix. Són el Montilla i companyia la pedra a la sabata que ens impedeix caminar tranquils.

Elfreelang ha dit...

Complicat però no impossible...el lema triat per Omnium a mi ja m'està bé....en quant a la mal anomenada "RoJa" que guany Alemanya...i felicitats pel dibuix del paper de paper jo també me'n compraré un d'igual!

Rita ha dit...

Uffffffff...

A veure, no ens estem barallant. Només són els socialistes que volen imposar-se, però la resta no ens barallem, que quedi clar.

Sergi ha dit...

No pentinaràs massa cosa del Montilla...

Com de gran és aquest pop? Perquè jo m'apuntaria a cruspir-me'l. Tinc un company gallec que fa una empanada de pop per morir-se. Segur que el podríem convèncer de que ens la prepari. Però jo me'l fotria encara que perdi Espanya, que m'agrada molt (el pop). I els polítics que vagin al McDonald's!

kweilan ha dit...

Lo del pop és surrealista. Com el tema de les pancartes.

Carme Rosanas ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Carme Rosanas ha dit...

Tot en aquest país és surrealisme pur. Ho veig amb els meus ulls i ho sento amb les orelles i no m'ho puc creure, tot plegat és com un mal son o una pel·lícula de bojos i manicomis.

I amb tot, aniré a la mani, jo crec que la gent la convertiran en una mani independentista diqui el que digui la capçalera. Digueu-me somiatruites.

Em sap greu que el comentari d'ahir em va fallar i veig que no va quedar, deia que val més riure dels teus suggeriments, mé s que no pas plorar, però crec que acabava plorant... gairebé...

Bona nit bonics!

Assumpta ha dit...

Quan aniràs a buscar el pop? ;-))

Ai, Sànset... ja m'he sentit suïssa, xilena, portuguesa, alemanya... ara què toca ser, holandesa?

Com no han de guanyar aquests si juguen amb el Barça, ostres!! Grrrrr

Miquel ha dit...

No passa res, quan acabi el Mundial, tan si guanyen com si perden, descobrirem que encara estem en crisi i el que era una potència mundial tornarem a ser un dels porquets europeus (PIGS).
Paciència, i el dissabte tots a la mani!

MARTELL DE REUS ha dit...

Amb l'actual panorama fa temps que se m'ha acabat el combustible per fer posts divertits i encara diria més, de fer posts

Oriol ha dit...

No tens pas més rotllos d'aquest paper tant colorit? És que em sembla que els necessitarem...

sànset i utnoa ha dit...

Òscar: Ens l’haurem de menjar nosaltres. No es mereix res més. Que sàpiga que no és benvingut al país!

SM: Si poguéssim... al mediterrani ja no en quedaria cap!

Ferran: què us ha passat??? jo que confiava en vosaltres...

M. H. McAbeu: En valia 35 i ara en costa 40. Imagina’t el percentatge. Ara, jo content, perquè per un cantó me’n pugen –el cafè- i per l’altre me’n baixen –el sou-. I, com sóc ruc de mena, m’he quedat la mar de satisfet!

Garbi24: Això se’t curarà el dia que tinguem seleccions oficials! Haurà de ser quan siguem un país. Bé, potser podem subornar al Villar, que fa la cara de ser de canvis d’opinió curiosos...

Albert: Sí, et dono la raó. Això sembla el corassón loco de la Trinca!

Kika: i riurem per no plorar!

PC: Jo, per això, ja tinc preparada la sal de fruites. Pel que pugui ser...
És que un polític –com els que tenim!!!- quina dignitat ens ha d’aportar???

Clidice: Jo els tancaria a tots a la presó. Incomunicats, que no puguin fer més bestieses!

Kudifamily: s’intentarà, encara que el país no està per massa conyes!
Francament, Espanya és un país surrealista (“subrealista”, com diuen ells...).

Joan: Si no hi anem, ens farem sentir d’una altra manera. Penso anar tot el dissabte disfressat de capità independència!

Puigmalet: Benvingut a casa!
I tant, missatge simple: la llibertat, i tranquils, que sabem que no ens la voleu donar. Quan us despisteu –diumenge???- ja us l’haurem fotut!

Agnès S.: Una cosa em provoca pensar en l’altra. Causa efecte. De fet, amb aquest paper de WC tan xulo, em foto sobredosis de cafè per fer-li un bon ús!

Albert B. i R.: Tens tota la raó. El que passa és que la sucursal del PSOE d’aquí està a la Generalitat. És com si tinguessin un altaveu que els permetés que sentim més fort les seves rucades!

ElviraFR: estic començant a pensar de comercialitzar la patent...

Rita: Clar està, però criden molt. Ganes de tocar-nos la pera. Són “el talp” del nostre país!

Xexu: Ja et dic que sí! els calbots seran tan sonors que ja s’esforçarà per acabar lluint una melena tipus “Rosendo”!
Ja pots començar a trucar al teu amic. A l’hora d’esmorzar vaig a buscar el pop –mitjançant el canvi de lloc instantani, clar- i l’afusello!

Kweilan: espanya ens contagia!

Carme: Només faltaria tenir al Pajares de president –que, quasi quasi- i ja aniríem llestos!
Sí, més val que intentem riure i ser plenament conscients que ho aconseguirem. Si plorem encara se sentiran satisfets!

Assumpta: com li he dit al Xexu, en una estoneta vaig i l’afusello. Farem la famosa recepta del “pop plomat”.
Ara toca ser holandesos, però tranquil•la, que els astres asseguren victòria i el pop ha causat baixa: un equip amb l’staff tècnic ple d’ex-barça i amb les estrelles florentino-rebotades. Conjuminació perfecta perquè aquest hivern es venguin poques taronges valencianes!

Miquel: el que passa és que amb el colocon que porten a sobre se n’obliden que la meitat ja han perdut el subsidi d’atur! moriran de gana, però se sentiran els més rics del cementeri!

Martell: home, no defalleixis. Crec que pel cap et deuen rondar algunes coses dignes d’algun post altament inflamable... tot es posar-s’hi!

Oriol: intentaré produir-ne. Ja veig la notícia: “un català es torna a fer ric gràcies a Espanya. Venent rotlles de paper de WC amb la seva bandera”. Oh, quin tsunami de bilis des de les castelles!

*Sànset*

Gràcies a tots pels vostres comentaris!

Ferran Porta ha dit...

Ai, Sànset, no me'n parlis. Fins i tot aquí, de casa estant, vaig sentir clàxons, un darrere l'altre, durant prop d'una hora. Són les servituds de viure cèntric, i en una ciutat que està de moda entre els espanyols.

Quina merda.

sànset i utnoa ha dit...

Per cert, el puto-pop saps per on cau?

*Sànset*

Clidice ha dit...

Sànset, aquesta nit sopo en un restaurant gallec, espero que el pop sigui d'importació. Jo, per si de cas, li miraré la matricula amb l'esperança que hi hagi una "D" ^^

Núr ha dit...

Em sembla que en Paul, amb el viatge blocaire a Berlín, té els dies comptats! XD

Pel que fal tema dels nazis de la Catalunya Nord, he sentit que hi ha organitzada una contra-manifestació dissabte mateix per part d'aquesta gentussa pollosa... N'ha sentit res?

sànset i utnoa ha dit...

Clidice: Si tens sort amb la matrícula, guarda algun tentacle!

Núr: Algú haurà acabat amb ell abans que arribem...
Doncs no, no he sentit res més. Només sabia que havien agredit a un grup de castellers. Ara, aplaudeixo aquesta manifestació!

*Sànset*