dilluns, 8 de març del 2010

CRÒNICA VISUAL DE LA MANIFESTACIÓ A MÓRA D’EBRE EN CONTRA DEL CEMENTERI NUCLEAR

Ahir els Tipos estaven a Móra d’Ebre –Móra la Vella- perquè volien participar de la manifestació per dir NO al cementeri nuclear d’Ascó. Segons l’organització es van reunir 350.000 persones, mentre que l’alcalde d’Ascó afirma: “els vaig comptar i n’eren tres, però bellugaven molt i en semblaven més”.



Com podreu apreciar a la instantània posterior, el Tipo (1) va trobar un senyor que també aprofitava per fer anuncis immobiliaris, aquest venia un pis a Vinebre. Sembla que les negociacions està apunt d’arribar a bon port. Fixeu-vos també (2) que a la manifestació hi va assistir un “talp” de l’ajuntament d’Ascó.



Mentrestant, des de l'ajuntament del riberenc poble nuclear s'ho prenien a conya...



I els nostres representants polítics estaven pel què havien d'estar...



Tipo Roig.


Do you want to know a secret.


Móra la Vella

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Com era allò.... pa i circ???

Anònim ha dit...

Aquesta manifestació, deixant de banda que fossin més o menys dels que van dir, ha mogut molta més gent que l'anterior. Una constatació, doncs, que el moviment pren força.

Albert ha dit...

Molt bo el muntatge.
Les manifestacions tenen aquest problema, que és molt difícil comptar a la gent, tot i que amb les fotos un ja se'n fa una idea, perquè al cap i a la fi és igual si eren 250.000 o 100.000: era molta gent de les dues maneres.
Adéu!

Assumpta ha dit...

És boníssim!... tot i que no és un tema per riure... m'has fet riure (sobre tot això de la "radiant manifestació" jajaja) :-DD

Sergi ha dit...

Home, si tots els que hi éreu sortiu a la foto de dalt, jo no hi compto 350000. A veure si l'alcalde tenia raó...

Elfreelang ha dit...

Això són notícies ben contades i no les dels diaris!!! molt ben trobat! genial! cementeris nuclears prop de la Moncloa!

sànset i utnoa ha dit...

Aquests dels tipos són a tot arreu!
A veure si té sort amb aquesta casa de Vinebre, que per cert, no hi he estat mai!

Utnoa

sànset i utnoa ha dit...

Anònim: crec que sí...

Albert B. i R.: Francament, vaig veure en directe la manifestació i el primer que vaig pensar va ser: “no pensava que hi hagués tanta gent”. Esperem que serveixi d’alguna cosa. De totes maneres, em sembla que l’ajuntament d’Ascó no veu més lluny de la seva torre de refrigeració.

Albert: Gràcies! Pel lloc on es va convocar i pel lloc d’on eren els organitzadors es pot afirmar tranquil•lament que eren una gentada. Costa més mobilitzar 3000 persones a Móra la Vella que 50000 a Barcelona. No veia una manifestació tan nombrosa a Móra des de la que van organitzar per protestar per la ENRON+PHN+PARC EÒLIC.

Assumpta: De fet, això de “radiant” és una idea que he robat vilment. La pensada la van tenir els que organitzen l’enterrament del carnestoltes a Bellmunt del Priorat, sempre li fan l’esquela i al final i com a postdata hi van incloure: “l’ajuntament d’Ascó us desitja unes festes radiants”.

Xexu: Home, la credibilitat de l’alcalde d’Ascó la pots posar en dubte. En canvi, la de l’organització, de moment, no. A la policia local ja no li vaig preguntar res, perquè amb els cigalons que porten a primera hora del matí –perquè ho sé- els números haguessin sortit molt esbiaixats...

Elvira FR: T’equivoques, i ja em disculparàs que et corretgeixi: no “a prop”; dins!

Utnoa: Crec que va tenir sort. No et perds res. Vindebre és com Móra la Nova però en més petit, més brut i amb unes magnífiques vistes de la nuclear de fons.
Un petó!

Moltes gràcies a tots pels vostres comentaris!


*Sànset*