dijous, 7 de gener del 2010

L’ENQUESTA 2: Tot és culpa de Yoko Ono!

Els resultats definitius de la darrera enquesta, la pregunta de la qual era Qui creus que és el culpable de l’escalfament global?, han estat els següents:

1- Pedja Mijatovic, pel seu abús de laques i gomines – 13%
2- Les vaques, per tirar-se massa pets amb alt contingut de metà – 3%
3- Els hàmsters, per tirar-se massa pets amb alt contingut de metà – 6%
4- Georgie Dann, per barrejar molta laca, massa metà i tanta caspa – 26%
5- Ronald McDonald, per fer hamburgueses amb vaques, o hàmsters, que es tiren massa pets amb alt contingut de metà – 6%
6- Yoko Ono, per seguir respirant – 43%

A primer cop d’ull cal constatar que els nostres benvolguts i savis lectors han considerat que, sota cap concepte, i en contra del que opina Al Gore, la culpa és de les vaques o dels hàmsters; fet que implica que, lògicament, tampoc sigui culpa de Ronald McDonald. Ara bé, vull emfatitzar en que, en el cas que fos culpa d’algun d’aquests animalons (vaques, hàmsters o Ronald McDonald), els nostres apreciats lectors consideren que els pets dels hàmsters fan més pudor que els de les vaques.

Després de consultar fonts fiables, he pogut arribar a la conclusió que aquest ha estat un equívoc, però un equívoc lògic, ja que els pets de les vaques fan més pudor i van a més velocitat que els dels hàmsters. El que passa és que els hàmsters alliberen les ventositats a casa, espai tancat, i les vaques ho fan a l’aire lliure, espai obert. Per tant, i com considerareu normal, el pet del hàmster assoleix una major intensitat per metre quadrat, ja que el seu espai és limitat; mentre que els pets de les vaques disposen d’un espai il·limitat pel qual bellugar lliurement.

Un 13% del nostre honorable públic ha cregut que tot el merder era culpa del bo d’en Pedja Mijatovic, i un 26% més considera que la mala bèstia que ens està enverinant és en Georgie Dann. Cal tenir en compte que en Pedja és culpable de moltes coses (de terrorisme futbolístic, de terrorisme verbal, etc) i l'amic Georgie també (de terrorisme musical, bàsicament), però, i com consideren la majoria dels nostres estimats afins, la culpable de l’esclafament global és, clarament, Yoko Ono.

I per què és Yoko Ono? Francament, no ho sé, però segur que és culpa d’ella. I és culpable d'això i de moltes coses més que he pogut anar esbrinant després d’un llarg mes d’investigacions totalment empíriques i científiques. Tot seguit us en passo un petit llistat amb proves eloqüents i amb alguna explicació aclaratòria :

1- Yoko Ono és culpable de la separació dels Beatles. Bé, això ja ho sabreu tots, no m’invento la sopa d’all. I per qui no s’ho cregui, Yoko Ono va obligar a Sant Joan de Liverpool –conegut pels no creients com a John Lennon- mitjançant maquiavèl·lica màgia negra d’origen oriental a abandonar els Beatles i, per si fos poc, el va imbuir a fundar la Plastic Ono Band, on també cantava la susodicha. Un crim contra la humanitat, com us podeu imaginar, sobretot quan cantava ella. Aquí en teniu una prova visual i auditiva (no recomanable per a gent sensible). Només cal que us fixeu amb els ulls d’en Chuck Berry –minut 1:20- quan a ella li dóna per bramar vilment.



2- Yoko Ono és la culpable del martiri i mort d'en Sant Joan de Liverpool. Sí, com ho llegiu. John, després d’anys de reflexió, es va aconseguir deslliurar del nefast encantament al que l’havia sotmès la bruixa japonesa i la va deixar. Per ella allò va ser un ultratge en tota regla i va tornar a emmetzinar-lo intel·lectualment. Ell va tornar amb ella poc temps abans de la seva mort. A més a més, ell es va aprimar molt. Sospitós, eh?

3- Yoko Ono és la culpable de l’aparició del nazisme. Em direu; “però si encara no havia nascut!”. Falç! crèduls, que sou uns crèduls!-amb perdó- I com ho sé? Per investigar-la se’m va acudir anar a consultar arxius alemanys i... sorpresa! Mireu quina imatge em vaig trobar:


Què vol dir això? Que Yoko Ono ja hi era, i que ella va ser qui va inculcar a la pobre, dissortada, desgraciada, execrable i trista ment de n’Adolf Hitler els fonaments del nacionalsocialisme. Yoko Ono no té edat. Corre per totes les èpoques i saqueja la voluntat d'aquells més pobres (J. M. Aznar, per exemple) només per fer el mal. Per cert, com haureu pogut comprovar, la imatge és dels principis del nazisme, doncs n’Adolf encara no s’havia operat dels dos bultos que li havien sortit al cap després del seu pacte amb Yoko Ono.

Bé, tinc moltes més proves, però no em vull fer més pesat, ja que considero evident i provada la culpabilitat d’aquesta encarnació del Mal anomenada YOKO. No sé si podem fer massa cosa per deturar-la, doncs només som humans. Possiblement, l’escalfament global, el canvi climàtic, Bin Laden –sequaç de Yoko, per cert- i la tercera guerra mundial són imparables.

Sant Joan de Liverpool sigui amb vosaltres.



*Sànset*

31 comentaris:

Assumpta ha dit...

I els brams del minut 1.20 quin sentit tenen? Després els repeteix més endavant. El que s'ha de fer per aconseguir que la càmera t'enfoqui a tu i cridar una mica l'atenció... uffff

Doncs si l'enquesta ho diu (crec que és el que jo vaig votar jeje) i els teus estudis ho corroboren, doncs ja sabem de qui és la culpa!!

Un post ben divertit, per cert :-))

sànset i utnoa ha dit...

Doncs no sé quin sentit deurien tenir aquells brams. Però en Chuck Berry s'acolloneix (jo també m'hauria acollonit). La Yoko era la Belén Esteban dels 60 i dels 70; xupar càmera a qualsevol preu (que consti que no estic assimilant el Lennon al Jesulín, no m'ho perdonaria mai).

*Sànset*

Ferran Porta ha dit...

Osti, brutal el momentazo bram-Ono, que coincideix amb el momentazo pero-qué-co*o-está-pasando-aquí d'en Berry. Molt brutal, no? A saber què es devia fotre la col·lega, abans de saltar a l'escenari.

No era conscient que l'Ono fos tan pèrfida, però ens has donat prou raons per entendre que és així! :)

Clidice ha dit...

Doncs mira, trencaré una llança

crac!

apa, ja està trencada

i els que desafinen són els altres dos :P

neus ha dit...

jajajajjajajajja boníssim aquest post.

una vegada vaig veure o llegir un reportatge, no ho recordo molt bé diria que el vaig llegir, on explicava com la bruixa mantenia al nostre estimadíssim John sota els efectes de la droga perquè no marxés... i quan ell aconseguia allunyar-se'n una mica el perseguia obsessivament i li enviava una amant (d'ell però controlada per ella) per tornar-lo a menar cap al cau de perdició... s'ha de ser dolent. I tot plegat pel putus calers.

Yoko ono té la culpa de tot, 'hasta' de que hi hagi un àrbitre que es diu BURRUll, perez BURRUll. He dit.

Elfreelang ha dit...

Quina entraDA D'ANY més divertida! això són notícies i no les de la premsa oficial!!! jo crec que vaig votar que la culpa era del pets de les vaques....

sànset i utnoa ha dit...

Ferran: Ben segur que s’havia pres alguna cosa. Però millor que desconeguem el què, no fos cas que ens piqués la curiositat, ho prenguéssim i comencéssim a bramar com a “possessos”. Sí, Y.O. és el mal. Si et fixes el cognom “Ono” és la lògica evolució del crit de por al veure una cosa que no t’agrada>>> oh, No! (no cal que ningú em critiqui aquest gag tan i tan bo...).

Clidice: No!!! Pobres. Un mal trago prou gros estaven passant! (un més que l’altre)

Elur: Reportatge encertadíssim que coincideix amb els resultats de les meves investigacions paral•leles. No ho volia dir, però des de dimarts tinc la teoria que en Alfonso Pérez Burrull (tots els Alfonsos Pérez porten mal fàrio al barça, per cert) és parent pròxim de la Yoko. Si no, res té explicació plausible.

Elvira FR: Doncs anaves prou ben encaminada. Ara bé, ni que totes les vaques del món s’ajuntessin i comencessin a tirar-se pets a l’uníson res podrien fer contra el poder destructiu de la Yoko Ono.

Gràcies!

*Sànset*

Assumpta ha dit...

I tant que Pérez Borrull és parent de la Yoko Ono (oh, no!! jajaja a mi em fan gràcia els teus acudits tan ximplets, Sànset! jaja són d'aquells que... bé, és igual, que a mi em fan riure)

Estavem estudiant el parentiu entre Pérez Borrull i la Ono.

Evidentment, PÉREZ és el típic cognom que es posa algú al país veí quan vol dissimular:

- Usted, ¿cómo se llama?
- ¿Yo?
- Sí, usted.
- Yo... Pérez... me llamo Pérez.
- ¿Pérez?
- Sí... uhmmm... Alfonso Pérez.

Però en realitat es diu Ono (oh, no!!)

Alfonso Ono Borrull. El seu pare era cosí de la Yoko que, també mitjançant drogues (clar, com els cambrers de la nit de capdany... també de la mateixa família... ufff, oh, no, quina gent!!) va poder enamorar una noia catalana: Una Borrull, dels Borrull de tota la vida, de Sant Gervasi (gent rica) també pels calers, clar.

D'aquella trista història va néixer un nen tan raru que va voler ser àrbitre de futbol... li varen posar Alfonso (com els reis aquells Alfonso X el sabio, Alfonso XI, dónde vas Alfonso XII, Alfonso XIII i tal) (van triar aquest nom, pels mateixos deliris de grandesa que tenen tots els Onos).

Quan el petit Alfonso Ono Borrull tenia ganes de bramar (brams familiars que ja sabem com sonen) el feien callar. Va ser llavors que va decidir que seria arbitre. Un mal moment.

En fi, fins aquí tot el que sé de la història.

sànset i utnoa ha dit...

Assumpta, això que has escrit no es mereix un comentari, es mereix un post sencer!

Si no et fa res, i si ens cedeixes parcialment els drets que ens possibilitin escriure un post sobre la teva idea tardarem poc en fer-ho!

*Sànset*

Assumpta ha dit...

Et cedeixo tot el comentari!!! Tot teu :-)))

Si el poso al vostre blog, és vostre! ;-))

(Ostres, em fa molta il·lusió!! jajaja) :-DD

sànset i utnoa ha dit...

Moltes gràcies.

A veure quan ve la inspiració!

*Sànset*

Ferran Porta ha dit...

Haha!!, t'has lluït amb l'acudit, Sànset!! :))
PS: El rodolí no ha estat intencionat ;)

Ferran Porta ha dit...

Per cert, Assumpta, tu també t'has inspirat, eh?? Què us està passant, amics, que esteu tant lluïts? (uitx, un altre semi-rodolí no intencionat ;)

Modgi ha dit...

No puc estar més d'acord amb vostès. Però recordin també que Yoko Ono és la culpable que Guardiola no vulgui renovar amb el barça, a l'hora que pilotava un innovador artefacte annusmenat "enola gay". Per què havies d'obrir la puta caixa de pandora, eh, Yoko Ono?!

MARTELL DE REUS ha dit...

Ara mateix m'esborro d'ONO i em dono d'alta a Orange.

Assumpta ha dit...

Neva, neva... si algú patina, cau i es fa mal, ja sabem qui té la culpa!! La Ono!! :-P

sànset i utnoa ha dit...

Ferran: Això és culpa del fred, segur, que no deixa que les neurones ens belluguin amb suficient coherència!

Modgi: Benvinguda!
Obriré dues línies d’investigació sobre això de l’Enola Gay i del Guardiola, que vostè proposa.

Martell de Reus: I ben fet que faràs. Tot mot que inclogui ONO està tocat pel diable!

Gràcies a tots!


*Sànset*

sànset i utnoa ha dit...

Assumpta: No puc estar més d'acord amb tu.

*Sànset*

Jordi ha dit...

Aquesta espècie de bram quadríped, me'l posaré de so de trucada al mòbil.

Ah!! Proposar canviar la cançó del "Viva la vida" per aquesta. Any nou, cançó nova. De totes maneres, no veig l'Iniesta fent aquest bram...

sànset i utnoa ha dit...

Ahir abans d'anar a dormir vam estar els dos rient una bona estona del gran bram i dels ulls de chuck!!

Quina risa!

Utnoa

sànset i utnoa ha dit...

Jordi: Espero que el barça MAI, MAI, però MAI dels MAIS es quedi una cançó en la qual participa actívament la Yoko Ono coma a himne!

Utnoa: I tant! I mira que el bo del Chuck ho intenta dissimular. Va ser impossible!

*Sànset*

òscar ha dit...

Yoko Ono també és culpable de l'acomiadament improcedent primer del pianista d'en Parada (Pablo Sebastian) i, posteriorment, de la sobtada substitució d'en Parada per Carmen Sevilla.

Eppp ... això és el que es comenta, eh.

sànset i utnoa ha dit...

Oscar: Doncs haurem d'obrir un parell de línies d'investigació més per tal de contrastar documentalment les teves dures i contundents acusacións (si li dic a ma iaia, socia del club de fans del Parada, agada un vol xàrter i assassina a la Yoko Ono).

Al final hauré de muntar un gabinet d'investigadors privats per poder fer arribar a bon port tot això!

*Sànset*

Assumpta ha dit...

Òscar!! Podries fer una enciclopèdia de personatges curiosos "d'aquests"... mare meva!! Els coneixes a TOTS!! És boníssim!! :-)))

en Girbén ha dit...

Jo donaria el braç a tòrcer per la YoKoNo... Una dona de llei, bona mare, i artista fundacional- allà als anys 60- del que ara es coneix per vídeo-art. No com d'altres que s'han "dormit en los laureles", com el McCartney que cada dia sembla més el que és: una iaia anglesa conservadora que fa pastissos... No de carn o de ronyons! Uix que d'això ell/a no en menja! (apart de pretendre que la solució del món passa perquè tots fem com ell... Serà pallús!)

Clidice ha dit...

fiu! sort que algú amb dos dits de front més que jo n'ha dit alguna cosa bona :D

Albert ha dit...

Ostres, jo hagués optar per l'opció Mijatovic (o del Madrid sencer), però veient aquest meravellós estudi també he arribat a la conclusió que era culpa de Yoko Ono.

Adéu!

assumpta ha dit...

Hahahahaha, quin apunt més genial!
Francament, a l'inici de la lectura no haguès pas apostat que la culpa fos de la Yoko, però "en viendo lo visto" està claríssim: no hase farta isir nara mas.
O sí... per què l'annexe de l'Assumpta no es queda pas curt!
Ha quedat un post excel·lent!
Hahahaha.
=)

sànset i utnoa ha dit...

En Girbén: Respecto que tinguis en consideració a la sra. Ono, fins i tot després de llegir el recull de proves incriminatòries que he aconseguit.
El sr. McCartney es mereixeria un altre comentari extens. Francament, tens raó a l’hora de definir-lo com a “iaia anglesa conservadora”.

Clidice: En tot judici just han d’existir advocats per la defensa i aquells que l’acusin. Que no ens titllin de poc demòcrates!

Albert: No et preocupis, que en Mijatovic també és culpable de moltes coses...

-Assumpta- Moltes gràcies! Malauradament, i encara que no t’ho esperessis; tot és culpa de Yoko Ono.

Gràcies a tots!

*Sànset*

ANTONIO ha dit...

La culpa de todo la tiene YOKO ONO!

sànset i utnoa ha dit...

Antonio: Bona cançó dels Def Con Dos.

Gràcies per escriure'ns!

*Sànset*