dilluns, 6 d’abril del 2009

la comunitat, les torres i el retorn



Ahir vaig acabar el meu pas per la desconeguda Tierra Media. Suposo que tots sabreu del que parlo però jo, fins fa ben poc, era una autèntica ignorant de El senyor dels anells. Dissabte passat, diumenge passat i ahir van ser els dies en que vaig poder gaudir, gràcies a una insistent recomanació, de la màgia de les pel·lícules de Tolkien.

Mentre veia les pel·lícules, però, no vaig poder evitar fer la següent associació:




*Utnoa*

6 comentaris:

sànset i utnoa ha dit...

Fins que no m'ho vas dir no hi vaig caure. Com més miro les dues primeres fotos més relació hi veig: un és un personatge imaginari i l'altre fa coses que ni l'imaginació pot concevir.

*Sanset*

Jobove - Reus ha dit...

molta sort a aquest món dels blogs, us enllaço al meu i ens mantenim en contacte, una abraçada

Jordi Casanovas ha dit...

si que s'hi assemblen, però evidentment et recomano que, si no ho has fet, llegeixis els llibres. Les pel·lícules són tant primes!

Assumpta ha dit...

Jajajaja genial!!
No he vist les pelis ni llegit els llibres, sóc un rar especímen (tampoc tinc cotxe ni he estat mai a IKEA) però conec el personatge de les fotos i sóc culé fins al moll de l'os :-))

Sr.Martínez ha dit...

Les pelis són una meravella però et recomano molt els llibres en els que es basa. Primer, El hobbit, que és una introducció magistral al món de la terra mitja, i després la trilogia del Senyor dels Anells. I Benvinguts a la blogosfera!

sànset i utnoa ha dit...

Gràcies per tots els comentaris i les recomanacions!

com més me'ls miro... més s'assemblen!

Assumpta: nosaltres tampoc hem estat mai a IKEA!