divendres, 20 d’agost del 2010

LA PARELLA DE MOTXILLEROS

La parella de motxilleros –amb un servidor que inaugura període vocacionalment festiu- us deixa fins mitjans de la setmana que ve perquè se’n va als Pirineus. La millor fórmula per combatre la calor: fugir d’aquests 35 graus que ahir el Nadal ens pronosticava amb sorna.

El nostre campament base estarà a Bonansa, bonic poble de la Franja d’Osca on MAI NINGÚ va FILMAR CAP famosa SÈRIE TELEVISIVA. Des d’allí bellugarem cap al nord, amb l’Aneto de fons, i farem alguna escapada a la Val d’Aran, a Sort i a la vall de Boí.


Nosaltres ens acompanyarem i la ratafia evitarà que passem massa fred. Amb delit esperem sentir com, refugiats i arraulits a la canadenca, escoltem les gotes de pluja nocturna picar a la tela, tot compassant el nostre son. RAIN!

Fins la setmana que ve!

35 comentaris:

Cris (V/N) ha dit...

Boníssimes vacances, petons i a disfrutar!! :)

Rita ha dit...

Que tingueu un capde llarg fantàstic, fresquet i molt feliç!!!

Ferran Porta ha dit...

Ja t'emportes els deures, Utnoa? ;)

Viel Spaß, que vol dir que us divertiu molt, parella.

Joan ha dit...

Canadenca? Tic flipant. Pensava que aquestes coses ja no les feien ara que tot cristo s'ha passat a l'iglú.

Doncs, res, apa. Bones vacances. O cap de setmana. O el que sigui. Però bones. I divertides. I entretingudes, vacances, festes o el que vulgueu fer. I ja, i prou. I callo. ^^

Alyebard ha dit...

Bona escapada! una canadenca, waw!

zel ha dit...

A veure, els deures estan fets? Utnoa, va per tu! I a veure, compte amb la canadenca, no s'hi val trencar la pau i el silenci, res de sorolls estrafolaris, eh? Amb amor i pau, bones vacances, guapíssims!

JJMiracle ha dit...

Bon viatgeee!!! Almenys sembla que de calor no en patireu gaire… Tan bé que s'està a 40 graus… (sí, sí.)

gatot ha dit...

jo no ho diria gaire fort això de combatre la calor... quan hi vaig ser fa tres setmanes... picava de valent!
passeu-s'ho bé i compte amb els ossos!

Elfreelang ha dit...

Doncs que us ho passeu bé parelleta!

McAbeu ha dit...

Què vagi molt bé!

Garbí24 ha dit...

Que vagi molt be ..jo tambe marxo dema

neus ha dit...

molt bona setmana, molt bona estada, molt bones vacances!

espero que us faci el temps que necessiteu ;*)

Anònim ha dit...

Un pla ideal per a no passar calor aquests dies. Que vagin molt bé els vacances!

MARTELL DE REUS ha dit...

Records a l'ós Pirós. I no caigueu dins el forat dels Aigualluts, ves a saber on anirieu a parar...

Mireia ha dit...

Molt bones vacances!

Albert ha dit...

Que vagi molt bé! I que no us enganxin les inundacions!

Sergi ha dit...

Com us ho munteu canalla, vosaltres sí que viviu bé. Bona escapada!

Jordi ha dit...

Molt bones vacances! Us ho mereixeu.

mar ha dit...

que vagi molt bé!

rits ha dit...

passeu-ho molt bé i a gaudir de la fresqueta!!!!!

voleu saber una cosa? i si no, doncs us l'explico igual. La cançó tb m'és especial. Em recorda el meu primer concert d'U2. Havia plogut tota la tarda i semblava que no hi hauria treva. Doncs va haver-hi treva (amb petites gotes que quéien de tant en tant, xò que no van esguerrar el concert). Al final, en un bis, el Bono va donar les gràcies al cel cantant Rain. Allí la vaig descobrir. Una delícia de cançó!!!!

Joana ha dit...

Posaré un ciri perquè no us plogui...que la humitat no és bona per els ossos :)
mmmmm quants records la canadenca :)
Disfruteuuuuu

Joana ha dit...

Pocs llocs millors per dormir bé al vespre!
Petons, grans i bon viatge!

Pepe ha dit...

Sànset, me puedes hacer la bondad de decirme qué significa "junatxi" en castellano? No me lo traducen los traductores. Sin agobios, cuando vuelvas de las excursiones, que no hay prisa. Gracias por adelantado.

Pepe ha dit...

Había quizás una errata, y te referías a esto?: "la paraula 'juantxi' com una mena d´adjectiu qualificatiu despectiu, però dit amb una certa ironia simpàtica, per a catalogar a una mena de 'freak' passat de voltes, amb un caràcter esperpèntic, exhibicionista, borratxo fiestero i perdedor vocacional, però que no té cap sentit del ridícul i que té certes infules artístiques." Pues vaya, vaya. Qué te hice a tí para merecerlo? Nada, nada, sigue con tu excursión y disfrútala. No me tomes por un troll, que no lo soy; como comprendetrás, tengo mi corazoncito. Una abraçada.

Assumpta ha dit...

Mira què bé... fins la tornada ens deixen els Beatles!! :-)))

Eeeeei que en McABEU va pronosticar al meu Petit Blog que guanyaríem la Súpercopa!! ha tornat a encertar!! :-DDD

Sergi ha dit...

Bona elecció amb la vall de Boí. Que vagi bé mestre!

Mireia ha dit...

Jo vaig ser-hi al juliol, per aquestes conrades Pirinenques!!

sànset i utnoa ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
sànset i utnoa ha dit...

Moltes gràcies a tots, amics i amigues! Com heu vist, ens ho vam passar de conya!


P.S. Vull respondre una cosa a l'amic Pepe de forma personalitzada: sí, hi hauria un error. No era "junatxi", sinó "juantxi". Entendràs que, després de llegir el que vaig poder llegir, el qualificatiu més suau fos aquest. Salut!

*Sànset*

Pepe ha dit...

De acuerdo, Sanset, pero quizás hay que documentarse más antes de emitir adjetivos descalificadores. Siempre se pueden leer más cosas que las que te ponen delante con el fin de manipular. Eso que leíste es un correo privado de hace casi un año, hecho público de forma cicatera con la intención de dañar, y descontextualizado. Gracias por la respuesta.

sànset i utnoa ha dit...

Pepe: Primer de tot et vull dir que, en el cercle que em moc, “juantxi” no es considera un desqualificatiu massa ostentós. És una forma –per dir-ho així- divertida de dir a algú que ha actuat de formes poc “coherents” segons el meu parer. He llegit l’enllaç amb el teu post i els seus subsegüents enllaços. Et diré que tens raó, disposava d’una informació parcial sobre el tema. Havent-ho mirat tranquil•lament, i sense voler entrar en cap jardí, només et puc dir que no m’agrada gens la forma d’obrar ni dels uns ni dels altres. Et demano disculpes si et vas sentir ofès pel meu comentari. Sóc molt partícip del debat. De fet, de tant en tant m’agrada publicar posts que el suscitin, però sempre des del respecte i la tolerància. Per exemple; jo sóc obertament independentista, possiblement tu no ho siguis i seria interessant poder debatre els nostres motius i arguments en l’espai –i les formes!- adequats. Per això no m’agrada el to que van prendre els comentaris dels enllaços que ens ofereixes. De fet, si això passés a la meva casa, els comentaris serien automàticament eliminats.
Gràcies per tornar a passar. Ets benvingut sempre que vulguis fer un tomb per casa!

*Sànset*

Pepe ha dit...

No quiero yo tampoco seguir retozando por ese jardín. Si me dirigí a tí es simplemente porque creo que uno tiene derecho a la defensa de su propia imagen, y en ese blog no se me ha permitido defenderla; he sido vapuleado de forma sistemática sin motivo alguno, y sin posibilidad de defensa, pues después de comenzar con sus insultos solo dejó pasar mis comentarios más irritados, censurando cualquier otro, con el fin de dañar mi imagen, y ya digo que no mi imagen de bloguero, sino mi imagen personal y profesional, con mi nombre y apellidos y mi lugar de trabajo, que le ofrecí en correos privados intentando aplacarla, y que ella hizo públicos sin el menor respeto ni vergüenza; por eso he procurado haceros llegar, sin acritud, a todos los que he podido, la otra versión, no para que me pidáis disculpas ni nada de eso, sino solo por cierto sentido de la justicia, y por reivindicarme personalmente. No creo ser más juantxi, ni más friki que la inmensa mayoría de blogueros, y desde luego, mi actitud incorrecta hacia ella ha sido totalmente reactiva, decencadenada por su ataque y persecución.

Y claro, independentista catalán no soy; ya he comentado que no comparto esa emoción, aunque intento comprenderla, y quizás a veces lo consigo... siempre que el independentismo no parta de bases biológicas o étnico-raciales. De ser algo, sería independentista extremeño. Lo que no soy -no me considero- es nacional de Ejpaña.

Vuelvo a agradecerte tu respuesta. Por cierto, esta última frase no la entiendo, ni me dan luz los traductores automáticos:

"Ets benvingut sempre que vulguis fer un tomb per casa!"

¿?

Salud.

Pepe ha dit...

Sanset, quisiera añadir un comentario más, si me lo permites; podemos hablar en confianza, pues supongo que estos comentarios ya solo los leemos nosotros. Dices que eres abiertamente independentista, supones que yo no, y piensas que ahí puede haber un tema para la confrontación y el debate. Pero no es tan así. Yo soy y seré sumamente respetuoso con vuestra libertad de independizaros, sea de manera pactada, o incluso unilateralmente, si fuera decisión mayoritaria de los ciudadanos catalanes con derecho a voto. Pero también te digo otra cosa: el día que eso ocurra, el día que os independiceis, me sentiré mal; hoy por hoy me agrada sentir, cuando estoy en Catalunya, que esa tierra es también "mi" tierra, y que el catalán es una de "mis" lenguas, aunque por ahora no sepa hacerla servir. Sentiré que me amputan algo que de alguna manera -no quiero pensar que de manera totalmente indebida- considero "mío". Tu dirás si esta posición me clasifica como paradigma del anticatalanismo militante, y del ardor guerrero español, como esa chica de Blanes os quiso hacer ver a todos sus visitantes, y la verdad que no sé por qué, más que por maldad intrínseca, o locura simple.

sànset i utnoa ha dit...

Pepe, yo tampoco creo que lea esto demasiada gente…
Ante todo, ya te comenté ayer que sentía el comentario que hice. Y que, como bien me mostraste, la información de que disponía era parcial y por esto te pido disculpas.
La traducción vendría a ser: “eres bienvenido a casa siempre que quieras dar una vuelta por aquí”.
Y debate siempre lo tendremos. La confrontación es sumamente innecesaria. Podremos no estar de acuerdo pero la forma y la coherencia con la que planteas tus ideas es de lo más correcto. De hecho, que hagas el esfuerzo de intentar entender el catalán dice mucho de ti. Seguro que cuando escribamos algo –tanto tú como yo- sobre el tema será enriquecedor mostrar nuestros argumentos. De hecho, la cuestión sobre el independentismo es muy interesante en el sentido que existen muchas opciones y opiniones diferentes. Tanto de gente que es catalana como de gente que no lo es. Incluso entre los independentistas: ¿Catalunya o Països Catalans? Y entre los otros… federación? Confederación? Autonomías? Nada?
Soy capaz de entender que me digas que crees que sentirás “que te amputan algo” el día que Catalunya consiga la independencia. A mí me pasaría lo mismo, pongamos el caso, si en un contexto determinado la Val d’Aran decidiera por mayoría “independizarse” de Catalunya. Pero, si algún día esto sucede… tendremos que aceptarlo.
Salut!

*Sànset*

Pepe ha dit...

Gracias otra vez, Sanset. Nos vemos. Una abraçada.