dilluns, 23 de novembre del 2009

Notícies Fresques

Avui, un pamflet espanyolista anomenat El País ens explica que el Tribunal Constitucional, entre d’altres coses, es carregarà el terme “nació” del preàmbul de l’Estatut de Catalunya. Sort que ho vam acabar posant al Preàmbul, l’arribem a ubicar a la part dogmàtica del text i ens bombardegen directament!

L’altre dia, una teleVICIó nacionalista i rònega, que alguns coneixen com Tele 5, s’adheria a una ximpleria que han proposat uns señoritos – el Manifiesto en defensa del Castellano- per plantejar al parlament espanyol que elabori una normativa per a fixar que el castellà sigui l’única llengua oficial de tot el territori i l'única que pueda ser utilizada por sus ciudadanos i d’obligatori coneixement. Alguns famosets s’hi han unit: Rosa Díez, Albert Boadella (quina sorpresa!), Mario Vargas Llosa, José Antonio Marina, Álvaro Pombo, Aguirre, Gallardón o Soraya Sáenz de Santamaría, entre d’altres. Bé, la creme de la creme de la cultura española.

Ahir, el senyor Montilla declarava davant de les càmeres de tv3, per resumir-ho, que seria lleig que el TC tombés un Estatut referendat pel poble. També recordava que, en el cas que això succeís, seria el primer cop que un tribunal es carregués una llei que havia aprovat el Poble en referèndum i que havia passat per dos parlaments. El senyor Montilla en tenia l’ocasió, però no va enviar cap missatge d’avís al Tribunal. No fos cas que nosaltres intercedíssim o intentéssim influir –ja veus tu- en les decisions judicials! Com si no ho fes el PP o el PSOE!

Davant d’això nosaltres, els catalans (no confondre amb cataplins o catatònics), anem tragant sense bellugar massa del sofà, no fos cas que ens enviïn la Brunete! (que es diu així perquè la comanda un tal “Bruno”, el germà bessó de Sacha Baron Cohen).


Davant d’aquests vergonyosos atacs i del “tansemenfotisme” de la nostre classe política dirigent (no confondre amb indigent) proposo la creació l’assemblea dels Catalans Organitzats Contra les Ofenses i els Ultratges Espanyolistes i Tradicionalistes (COCOUET). Tot seguit, us invito a formar-ne part i us ofereixo algunes de les iniciatives que proposaríem (sempre en podríeu afegir les vostres):

1 – Repartiment d’originals de la Constitució Espanyola fets amb paper de cel·lulosa PH 5.5. per tal que els poguéssim tenir al nostre WC i donar-los-hi utilitat pràctica quan ho veiéssim convenient. Evidentment, els articles 2 i 8 estarien repetits diverses vegades.

2 – Demanar al Govern d’Andorra que s’annexioni els Països Catalans.

3 – Proposar a Albert Boadella com a Català de l’any, a veure si infarta d’una vegada.

4 – Proposar a Johan Cruyff pel càrrec de President de la Generalitat, previ pagament d’unes classes de dicció (no confondre amb Adicció).

5 – Incloure alfals al menú del dia del Parlament.


*Sànset*

13 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Molt bo, Sànset. Jo m'apunto al COCOUET de seguida, ens hem d'organitzat...

Podria ser...

Ocupar el parlament i començar a decidir coses interessants, mentre ells van menjant alfals?

Cris (V/N) ha dit...

jajajjajaaaaaaaaaaaa.... ups, perdó :) petons riallers, que no se m'acudeix res més, bé si, però no quedaria estètic!!!!

Núr ha dit...

M'encanta la nova paraula: tantsemenfotisme. Se t'omple la boca dient-la... i no saps ben bé de què! :S huax!

Pel que fa a la candidatura d'en Cruyff, jo el voto! Si en Montilla ha rebut classes de català, per què no en podríem pagar unes quantes a en Cruyff?

Per cert! La rucada aquesta del Manifiesto ja se'ls ha passat? O n'hi ha que encara remenen la merda? Jo no n'he sentit a parlar més...

kweilan ha dit...

M'anava agafant una malallet i quan he arribat a lo del COCOUET he rigut una bona estona. Jo també m'hi apunto.

Elfreelang ha dit...

També m'apunto al COCOUET! ¿Saben aquest ultradefensors del castellà que a una universitat de Suïssa, crec, van descobrir uns papers de fa centenars d'anys que podien demostrar que el castellà es va originar a partir del català? Proposo la implantació ràpida i obligatòria del català, el gallec i el basc, el bable, l'aragonès i l'aranès a tots els racons de la península ibèrica (menys Portugal)

Assumpta ha dit...

Avui La Vanguardia deia just el contrari!! Tot això ho fan per intoxicar, que pesats!!

Marxem ja d'una vegadaaaa!! Marxeeeem!!

Marxem? :-))

Jordi Casanovas ha dit...

calla tu que encara ens fotaran una pinça a la basca...

sànset i utnoa ha dit...

Aquest home amb aquest banyador... aix, em fa una mica de grima...

Utnoa

neus ha dit...

APUNTA-M'HI! (uis he cridat massa? perdó :P)

http://utopiapossible.blogspot.com/2009/11/20-vuit-motius-per-no-acatar-la-decisio.html

Sergi ha dit...

Foto el camp un parell de dies i mira com em trobo el país... ah no, que ja estava així de malament abans de marxar. Però això que expliques dels espanyols aquests no ho sabia, només ens faltava això. Al Boadella caça i captura, no? Quina ràbia fot el tio. Jo m'apunto també, home, que si els que ens han de defensar són justament els que fan anar així el país, potser que esmolem les enes ja, no?

sànset i utnoa ha dit...

Carme: Ok. La teva idea és una cosa que podem aplicar a la realitat. Tens el número d’afiliada 3.

Cris: No et preocupis per no quedar estètica. Endavant!

Núr: Doncs, dissortadament, encara remenen la merda i, pel que es veu, tenen la sana intenció de remenar-la una temporadeta més. És cert, la paraula “tansemenfotisme” és un d’aquests neologismes (¿?) que ens agrada fer servir, i ens quedem agust quan la soltem!

Kweilan: Ja ho saps doncs, tens el número 4. No cal que ens preocupem que, quan ens manifestem, podem dir el número de manifestants a ull: “entre 4 i 1000 assemblearis del COCOUET és manifesten a la plaça St. Jaume”.

Elvira FR: La teva proposta queda recollida i acceptada. Tens el número 5. Em sembla que qui va fer aquest estudi va ser una universitat alemanya, però no t’ho podria assegurar!

Assumpta: M’apunto a la idea de marxar. Però hem d’anar en compte, a veure si agafarem la direcció que no toca i sortirem del foc per fer cap a les brases (a les brases franceses, perquè ens entenguem...)!

Jordi Casanovas: Capaços en serien. La qüestió és tenir una pinça més gran!

Utnoa: Ves amb molt de compte! Que és el jefe de la Brunete!

Elur: Associada número 6. He llegit el post que has adjuntat. Tota la raó del món. Ara, i encara que no el retallin, jo no em conformaria amb això!

Xexu: Amb el temps que fa que no belluguem, igual les eines, del rovell, han quedat inservibles. Esperem que no! I en el cas que no ens serveixin, n’agafarem de noves! Tens el número 7. Una mica més i podem muntar un equip de futbol!

Gràcies a tots!!!

*Sànset*

òscar ha dit...

M'hi apunto jo, la dona, el nen, ma mare, mons germans (la que viu a canàries també) i fins i tot les gates que, tot i llur condició minina, també n'estan fins els dallonsis de tot l'engranatge ibèric sempre apretant i apretant.

El paper de wc on es pot trobar? Friso per utilitzar-lo ja!!!

sànset i utnoa ha dit...

Òscar: Esteu tots apuntats! Com més serem, més riurem!

Em sap greu dir-te que el tema del paper de WC encara és només una proposta. Quan disposem de suficients fons començarem a imprimir-lo. Jo també em moro de ganesde fer-lo anar!!!

*Sànset*