dimarts, 16 de novembre del 2010

L’ENQUESTA ELECTORAL DEL DYWTKAS

Després d’hores d’investigació i de trucar des del telèfon de l’oficina a més un milió de catalans, estic en disposició d’aportar-vos els resultats de l’enquesta sobre les eleccions al Parlament més fiable del moment. Tot seguit us oferiré els grups que aconseguiran representació parlamentària, ordenats de menys a més escons obtinguts. Un cop conclòs això, llegireu atentament l’anàlisi que en desprenen el nostre equip d’especialistes en ciències polítiques.

C’s: 1 escó
ERC: 1 escó
POSI: 1 escó
CORI: 2 escons
FE de las JONS: 2 escons
PACMA: 4 escons
PSC-PSOE: 6 escons
Partido de los Pensionistas en Acción: 6 escons
Reagrupament Independentista: 6 escons
ICV-EUA: 12 escons
CiU: 32 escons
Solidaritat: 61

Primer de tot cal destacar la riquesa del Grup Mixt que de les eleccions d’aquest novembre en podria sorgir al Parlament del nostre país. Aquest seria format per l’Albertito de C’s, el senyor Puigcercós, el Manolo ReyesPo zí” (cap de llista pel POSI [*1]), per l’Ariel Santamaria i la Carmen de Mairena representant la CORI i pels dos demòcrates candidats de Falange. Les declaracions de la mediàtica representant de la CORI no s’han fet esperar i ha afirmat que “suerte que no me quité la pilila. Ahora los camisas viejas i el Albertito la podrán aprovechar”. Al seu torn, Manolo Reyes ha mostrat el seu entusiasme i la seva satisfacció per la bona nova, al declarar un contundent “po zi[*2]. Cal destacar també que el senyor Puigcercós ha assegurat que el seu escó probablement provingui de fills d’immigrants andalusos, i que lluitarà per fer respectar els seus drets. Els representants dels altres dos grups no han dit res, tot i que se’ls ha pogut veure sortir d'una farmàcia carregats amb un parell de bidons de 50 litres de vaselina.

Com no podia ser d’altra manera, el PSC-PSOE i ERC es fotran l’esperada trompada de campionat. I el PP perdrà tots els seus escons, ja que els seus electors decidiran sortir de l’armari i deixar-se d'hipocresies i oferir el seu vot a FE de las JONS. Al seu torn, podem confirmar que un 97.85% dels votants pel PACMA són persones despistades, ja que els elegiran perquè creuen que són un grup en defensa dels interessos dels jugadors empedreïts del mític PACMAN o Comecocos [*3]. Cal destacar també la irrupció al Parlament del Partido de los Pensionistas, el representant del qual ja ha sol·licitat que a la seu del legislatiu s’hi instal·li una UCI mòbil i una sala annexa on jugar al domino i al guinyot.

Pel que es conclou de la nostra enquesta, ICV-EUA mantindrà la seva presència política (fet que som incapaços d'entendre) i CiU seguirà sent la principal força de l’oposició. Segons els nostres informadors, sembla ser que davant d’aquest fet el senyor Mas està plantejant allistar-se al Partido de los Pensionistas, ja que s’adirà més al que ell serà d’aquí poc.

Finalment, el Reagrupament del senyor Carretero aconseguirà 6 escons i el partit amb major representació parlamentària esdevindrà Solidaritat Laportista Catalana per la Independència, amb un total de 61 escons. Amb aquests resultats hipotètics, les formacions obertament independentistes aconseguirien 68 parlamentaris (61 SI + 6 R.Cat + 1 ERC) i es quedarien a un escó de la majoria absoluta que els permetria declarar l’Estat Català. Sobre aquest fet, el senyor Ariel Santamaria ha assegurat que la CORI els donaria el seu suport a canvi que la Sagrada Família fos traslladada a Reus.


[*1] = xist 1
[*2]= xist 2
[*3]= xist 3

*Sànset*

22 comentaris:

Carquinyol ha dit...

Millor que no et digui els resultats obtinguts a partir de les entrevistes realitzades als clients del bar de madridistes que tinc a sota de casa meva o et posaràs de mala llet...

Tu, jo i l'Otis ha dit...

T'oblides els escons del partit "Escons buits: paperetes en blanc" (o alguna cosa semblant). Ahir a la tarda en vaig veure l'anunci: és com els de detergents, però les taques de la camiseta són la resta de partits polítics.

(ho tenim clar...)

McAbeu ha dit...

Anirem junts a demanar feina al Polònia. Amb la teva enquesta i la meva jota, no ens podran dir que no. ;-D

Alyebard ha dit...

T'ha deixat la fitxa tècnica: ;-) però t'ha sortit clavada. Crec que FE-JONS estarà encantada amb la Carmen de Mairena!

Jordi ha dit...

Com veus un tripartit CORI + CIU + Partido de los Pensionistas??

Garbí24 ha dit...

jo ja hi firmaria amb aquesta enquesta...tal com està el pati

Anònim ha dit...

Si els resultats fossin com aquests, el 28 m'haurien de recollir amb pala i escombra després de sofrir un atac de cor provocat per l'èxtasi dels 61 diputats.

Clidice ha dit...

Si al damunt traslladen la SF a Reus ja m'hi caso amb aquests resultats! :) M'ho he passat pipa :D

Elfreelang ha dit...

Parlant seriosament m'encantaria que sortissin uns resultats així de debò....almenys es renovarien els aires el SI proclamaria la independència i els debats parlamentaris serien l'hòstia!

Joan ha dit...

Ostres, els famosos calçotets del Laporta serien la nova bandera de l'Estat!

I amb aquests de la fè en els juans ... d'això ... no podríem traslladar-los també? No sé, a siberia, per exemple. Tindrien tot un territori per conquerir.

I ara que hi penso, que passaria amb la teva corona?

Assumpta ha dit...

El que més m'ha agradat... de fet, m'ha encantat, m'ha fascinat, ha estat la desaparició del PP!! :-DD

Ara bé, pobres de nosaltres si el futur de Catalunya depèn de la Carmen de Mairena!! I el que més em fum, és que hi haurà gent que votarà opcions així... A tots els qui la votin, després haurien d'acceptar que fos ella qui decidís i gestionés sobre les seves pensions, la seva feina, les seves escoles, hospitals...

Per cert, no sé on és feta la foto de l'Ariel Santamaria i la Mairena, però al darrera ho tenen tot en castellà! (Ensaladilla rusa, Ensaladilla de noséquè -que està mig esborrat, no ho entenc- pollo con... )

En fi... que... com a votant Convergent, encara m'alegra haver quedat 26 escons per damunt del Psc-PSOE hahaha

kika ha dit...

finalment uns resultats realistes i que m'agraden!!!

Carme Rosanas ha dit...

Genial! Va veus? ja m'has animat!

Sergi ha dit...

A tot això, hi veig un problema clau. Tu veuries bé que l'escó nº 69 de la majoria el donés la representant del CORI? Jo no ho acabaria de veure... per l'escó 69 millor Maria Lapiedra, no?

ricderiure ha dit...

Firmo per la Cori!

que portin el camp del Barça a Reus també!!!!

salut!

Rita ha dit...

Molt bo!! Però ja has votat tu? ;-)

DooMMasteR ha dit...

On s'ha de signar per a aqiesta llista!? xD

Assumpta ha dit...

Bé, bé, si han de portar el Camp del Barça a Reus jo potser em repensaria el vot, eh? :-))

Jordi ha dit...

Quin panorama, tu... Fet i fet, millor anar a votar i evitar sorpreses de l'estil Belen Esteban, Carmen de Mairena i companyia.

Miquel ha dit...

El ball de dades dels sondejos és tan bèstia a aquestes alçades que ja m'ho crec tot!

Oriol ha dit...

No estaria gens malament!

nur ha dit...

Ei, ei, sense dubte falten els Escons en blanc! Si puguéssin tenir ni que fos una mica de publicitat, estic convençuda que esgarraparien algun escó de la gent que vota en blanc o alguna altra bestiesa: em sembla una bona idea i els caldrien alguns vots per arribar-hi!