dilluns, 14 de març del 2011

SÍ!

Fa tants dies que no escric...
Us podria explicar les mil històries i els més maldecaps que em ronden. La feina –fet insòlit en aquest país- en podria ser un exemple. La desil•lusió vers aquells polítics en els quals havia dipositat la meva confiança més cega (ruc de mi), un altre. Que hagin endarrerit l’arribada del nou llibre del Rothfuss, en podria ser un més. O no saber sobre què escriure aquí, un altre per la llista.

Però, de què em serviria tot això? Res. Una pèrdua de temps sostinguda i sense sentit. I dic jo, no paga més la pena gaudir, per exemple, d’aquells moments de complicitat compartida, d’aquella mirada subtil que t’ho diu tot o d’un passeig de diumenge vora el mar –amb vermut inclòs- i acompanyat de la millor companyia?

Avui potser tinc un mal dia. Potser se’m fa tot una muntanya. Quina pèrdua de temps. Com si tinguéssim a la nostra disposició tots els dies del món. Tots els dies –i totes les nits, clar- són únics. I tot i ser dilluns, avui és un dia especial.
*Sànset*

14 comentaris:

McAbeu ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
McAbeu ha dit...

Un mal dia el pot tenir tothom i està clar que escriure aquí s'ha de fer quan tens ganes de fer-ho, però no diguis que fer un post és una pèrdua de temps sense sentit.
Per exemple, aquest d'avui en que no parles de res però on dius força coses ha servit perquè jo torni a escoltar aquesta cançó dels Beatles, em diràs que he perdut 5 minuts de la meva vida inútilment?
I és clar que no t'has de perdre un passeig de diumenge amb vermut i companyia per fer un post, però també es pot fer abans o després, no? ;-)

ricderiure ha dit...

animu que després d'un dia de pluja en ve un de sol...

i...
que no t'enredin els polítics!!

apa salut!!!

Kudifamily ha dit...

Mira, queda't amb la teva última frase: avui pot ser un dia especial. I pot ser-ho per mil motius!
Jo de vegades també tinc dies gossos, i més d'un cop (últimament massa sovint) publico posts simples, sense gaire "txitxa", però que em reconforta saber que els meus amics els sabran apreciar!
un petó i anima't!!

Garbí24 ha dit...

tots tenim dies dolents....el valor es poder-los capgirar i fer que no ho siguin tant.

Carquinyol ha dit...

Apa i anima't nen, que el que no ens mata ens fa més forts. A més, pel Barcelonès fot un dia per passar-se la tarda estirat al sofà tapadet amb una manta... odïo els dilluns !!

Assumpta ha dit...

Mira que macos els Beatles dibuixats!! (i que ben dibuixats!!)

Veig que segueixes tenint bon gust musical ;-))... hehehe

Quan vegis com aquest post es va omplint de comentaris veuràs que no ha estat cap pèrdua de temps :-))

Confio que escoltant aquesta cançó, el dia plujós d'avui es converteixi també en un sunny day a Reus :-)

Carme Rosanas ha dit...

Home, ens alegrem de tenir notícies, encara que no sigui en un dia perfecte... segur que el solet dels Beatles t'arribarà una mica.

Una abraçada i molts ànims!

Sergi ha dit...

Serà un dia especial sempre que tu vulguis que ho sigui. O que vosaltres ho vulgueu.

Referent a Rothfuss, tinc entès que la versió en anglès està a punt de sortir, si no ha sortit ja, però la versió traduïda (al castellà, em temo), no serà aquí fins novembre. És la darrera informació que en tinc, però seguiré informant. No sé si podré esperar, si m'agafa un 'pronto' igual em llanço a llegir-lo en anglès. I si algú té alguna informació diferent al respecte del llibre, agrairia que m'ho comuniqués. Gràcies.

El porquet ha dit...

Tots tenim mals dies, i no un no, dos i tres...

Tampoc no me'n faria més mala sang. Forma part de la nostra condició humana. De tant en tant, tenir un dia girat.

Ara bé, sempre i quan aquests no passin a ser massa... eh?

Així que, si tens un mal dia i et surt un post per al blog... tampoc és tan mal dia, no? N'has sabut treure un puntet positiu!

rits ha dit...

Cal que responguem? Esclar que t'has de quedar amb aquests moments, son els que fan que la resta sigui mes lleugera

Joana ha dit...

Hem d'apendre a viure amb els "mals dies", fins i tot males "èpoques", però no les deixem vèncer.
Benvingut, de nou.

Joan ha dit...

Amunt, amunt!

Què bons aquest dibuixos!
Plou, i què?

sànset i utnoa ha dit...

De fet, no és que em trobés trist o desanimat. Més aviat pensatiu i amb ganes de compartir una idea positiva que no només em pot servir a mi, sinó que ens ha de servir a tots. Sempre.

Gràcies pels vostres comentaris!

*Sànset*