dilluns, 3 de gener del 2011

CARTA OBERTA A JOSEP ANGLADA

Benvolgut senyor;


Em dirigeixo a vostè després d’assabentar-me de les seves recents i afortunades declaracions on assegurava que estava trist perquè els pares dels tres primers nadons que han nascut enguany a Catalunya professen la fe d’Alà. Em dol que el fet l’hagi entristit, i espero que amb la lectura d’aquesta carta es pugui sentir millor.

És massa simplista i lineal creure que aquests nadons ja són musulmans. Pensi que a hores d’ara no deuen tenir ni punyetera idea d’on són i molt menys quina és la fe verdadera. Qui sap, quan siguin més grans poden acabar sent capellans, rabins (m’imagino el calfred que acaba de patir. Cianur, això ho arreglarà amb una pastilleta de cianur), musulmans o fins i tot nacional-socialistes (com vostè). No es preocupi i tingui paciència. Que vostè hagi estat condemnat per agredir a un menor no vol dir que el seu fill també hagi de ser forçosament una bèstia immunda, oi?

Cuidi’s força, que per res voldria que es posés malalt, hagués d’anar a Urgències i un metge d’origen ruandès li practiqués un tacte rectal amb el seu dit de 30 centímetres de llarg per deu de diàmetre.

Atentament.



*Sànset*

34 comentaris:

Joana ha dit...

Olé! Amb permís.

Kudifamily ha dit...

Jo sí que em sento trista de saber que existeixen impresentables com aquest pel món.
Cada vegada que el veig em fa sortir tota la mala hòstia acumulada de cop!
Quin paio més..... (poseu-hi els adjectius que vulgueu...)
Per cert, parella: Molt Bon Any!!!!!

Rita ha dit...

Aquests personatges són perillosos i més en moments de crisi... Cal estar alerta!
Bon any, parella!!!

_MeiA_ ha dit...

Genial entrada!

Sembla impossible que hi hagi "gent" que pugui pensar així, és una llàstima.

Però el temps posa sempre les coses al seu lloc, i amb ell no serà menys.

Un petó!

Garbí24 ha dit...

Jo voto per el metge Ruandés.....a veure si tenim sort.

montse ha dit...

Tan de bo que no abandonem mai el nen o nena que portem dintre.

Joan ha dit...

Aquest personatge no mereix ni la publicitat que li donem engegant-lo. A alguns els pareixen i a d'altres els caguen, ves.

Elfreelang ha dit...

Sànset m'adhereixo del tot al contingut i la forma de la carta ....jo afegiria que li haguessin de fer una transfusió de sang i a ser possible que el donant fos homosexual, independentista, musulmà i negre a veure si canviant-li la sang aprendria a pensar amb claredat

Marta Contreras ha dit...

Quina angúnia d'home! Si arribo a ser jo a qui felicita aquest home em moro de l'ensurt i li foto les felicitacions a cagar :)

Clidice ha dit...

Caram, la proposta d'Elfreelang em sembla excel·lent :)

Bon any parella! :)

El porquet ha dit...

Doncs jo sí que ho voldria! Ja mateix!

òscar ha dit...

Fa uns anys ja, quan un personatge d'aquesta mena va tenir cert ressó electoral a Aústria (crec), pensava que era inversemblant que això mateix fós possible a Catalunya.

Passats els anys veig, malauradament, que tot és possible. Fins i tot a Catalunya.

rits ha dit...

Aquest home és patètic, però esgarrifa que hi hagi gent que se l'escolta i creu (i alguns ho diuen i d'altres fan veure que no estan d'acord però en el fons, en el fons.... serien uns quants que pensarien així. I això si que m'espanta i molt)

Molt bon any nou!!!!

Anònim ha dit...

Compte amb el personatge que a les properes municipals pot fer mal. Ja per poc que entra al Parlament i d'aquí pocs mesos ens pot donar un ensurt dels grossos.
El seu llenguatge demagògic cala entre determinada gent. I, per desgràcia, estic convençut que no ha estat l'únic que ha pensat això.

Laia ha dit...

Tal i com comenta la rits, el pitjor és que hi ha molta més gent que pensa així. Si ens fixem en l'article que heu enllaçat, mínim 75.321. I això són molts. Masses...

khalina ha dit...

Totalment d'acord!

DooMMasteR ha dit...

Curiosament a aquest home no se li aplica la llei de partits! Ah clar, que no és nacionalista ni basc...

Isabel ha dit...

Hi ha cops en que una s’estima més viure en la ignorància o estar-se a la figuera, com preferiu. Molt bo aquest apunt, felicitats! si senyor, no s’hi val a amagar el cap sota l’ala, a l’estil estruç (ho dic amb segones això de l’estruç) quan es fan aquesta mena de comentaris, que pel que veig alguns cops no es queden només en simples comentaris sinó que la cosa passa per l’insult fins a arribar a les mans. No ho sabia i ho he trobat molt greu!!!

Unknown ha dit...

El pitjor de tot és que el missatge xenòfob va calant i es va estenent una sèrie de tòpics falsos i erronis.

lolita lagarto ha dit...

m'adhereixo plenament al contingut d'aquesta carta!! i també a l'afegit de l'Elfree!
Bon any a tots dos!!

kweilan ha dit...

Molt bo! i bon any 2011!

Assumpta ha dit...

Hahahaha el tema de la transfusió de sang de l'Elfri és boníssim!!

Lale Mur ha dit...

Caram! M'has fet riure! :) No conèixia a aquest senyor, és increïble saber a aquest món encara hi ha gent amb la ment tan curta i tan tancada. Molt bo! Bon any per cert!

Txell Salip ha dit...

Molt bona la teva carta!!!!

El meu marit es bereber i musulmà, creient i practicant (nomes per el ramadà eh, durant la resta de l'any dona-l'hi jabugo que veuràs com s'el fot el tiu, jejejejeje).

Està separat i te un fill de 7 anys, un nano que es musulmà per que a casa es el que ha mamat des que va néixer i per que viu amb sa mare que es molt musulmana, però sovint el meu home hem diu que quant sigui més grandet parlara amb ell per deixar-l'hi clar que l'elecció es cosa seva.

L'hi ensenyarem, TOTES les religions possibles i deixarem que ell n'esculleixi una o dues o tres o cap....serà la seva vida i serà ell el que tindrà dret a escollir.

Petons i BON ANY NOU!!!!!!!

Agnès S. ha dit...

A mi em fot bastant que hi hagi més naixements de gent d'aquesta cultura que de la meva al meu país. És una cultura forta i tancada.
Sóc sincera.
Perquè estem a casa nostra i caldran molts esforços (més), perquè....bla bla ...
D'això en podria parlar molt, però el cas és que estavem parlant d'aquest home, perdó, aquesta "cosa", no es mereix definir-lo com a persona, indesitjable.

Oriol ha dit...

Populisme i ignorància... una bona manera de començar un conflicte. És molt trist que hi hagi gent com aquest tio erigint-se com a líders (de moment d'un grup petit). El tema és delicat, perquè hi ha desconeixença per les dues bandes (com diu l'Agnès, la cultura d'alguns nou-vinguts sembla força tancada). El què és segur és que engendres com aquest no ajudaran en cap aspecte.

zel ha dit...

Ben dit, que el bombin!

Nits ha dit...

Booona nit!

El dia de les eleccions vaig estar en una mesa, a l'hora del recompte i la veritat és que vaig quedar impressionada (en negatiu) del nombre de vots que va obtenir aquest senyor, perquè ell pot ser un ximplet, però el fotut del cas és que hi ha gent que l'escolta i va i el vota. Vota al racisme. Al acabar ho vaig comentar que em semblava sorprenent el nombre de vots (clar, no creia que ningú el votés mai) i un em va dir que d'alguna forma s'havia d'arreglar tot això.
Penso que tenim un problema i cal arreglar-lo i són algunes consciències d'alguns que es creuen la raça ària catalana pura, parlo de gent que creu que sense immigració estariem millor. Aquests si tenen un problema.
Que no vull dir que calgui millorar coses, sí, en tots els camps cal, però em va preocupar molt aquest extremisme cosí germà del nazisme.

Assumpta ha dit...

Eh!! I vosaltres què? De "baixa post vacacional"? Afegint-vos a l'astènia que es va estenent per la catosfera? Que us heu quedat tancats a l'ascensor del Viena? Que sou de vacances post-vacances? Que us heu intoxicat amb una ració massa gran de macarrons a la fossa comú? On sou? :-))

sànset i utnoa ha dit...

Veig que la majoria coincidim prou. I això és bo (crec).

Assumpta, t'agraïm l'atenció! doncs no sé què ens passava que no teníem "ànims" d'escriure. No ens havíem proposat unes vacances, ha sortit així. De fet, darrerament ja notàvem algun tipus de burn out involuntari. Però tornem a estar aquí!

P.S. Tot és culpa del Ferran, que la seva caiguda a provocat gran nombre d'absències. L'hauríem de denunciar!

*Sànset*

Assumpta ha dit...

Conec perfectament els símptomes... i és ben cert!... i, donat que molta gent ha expressant sensacions semblants, suposo que no deu ser greu :-)

Jo ja estic totalment curada. Ja m'ha passat. Però durant novembre i desembre, seguir amb el blog em provocava una certa sensació d'estrés que no m'agradava gens. Mentre m'interrogava per la possibilitat de tancar, em venien al cap idees per nous posts i la il·lusió de fer la llista de llibres llegits... (o sigui, contradictori total).

La pròpia contradicció em va fer veure que, veritablement, jo no volia tancar el blog (pobret meu!!) sinó que tan sols havia d'afluixar una miqueta el ritme durant un temps i ja està :-))

Bentornats!!

sànset i utnoa ha dit...

EXACTE!

La possibilitat de tancar? impossible, llavors venen més posts. Jo només em plantejaria tancar si ja us conegués a tots al "món no-virtual-que-no-per-això-més-real". Però com no és així (entre d'altres coses perquè no vau voler venir a la 1TBfC, TJEM, TJEM...)

*Sànset*

Miquel ha dit...

Molt fi! :) Ara ens toca esperar el diagnòstic del metge de Ruanda.

sànset i utnoa ha dit...

Miquel, només espero que sigui "penetrant"...

*Sànset*