dijous, 6 de maig del 2010

ESTIC CREMAT

Em dirigia aquest matí a treballar amb el cotxe de la meva senyora –el meu està al taller amb la insana intenció d’acabar d’arruïnar-me- i anava amb la ràdio encesa. He sentit quatre notícies que, al seu torn, també han encès a un servidor.

1 – Als capullos que van provocar el foc d’Horta la jutgesa del JPII01 de Gandesa els fot una fiança de 50 milions d’eurets. Me n'alegro, que es podreixin a la presó, penso. Ara, si no la poden pagar els embargaran els béns, però no aniran a la garjola perquè els piròmans en qüestió van fer un dipòsit previ de 6000 eurus per mantenir-se en llibertat. Sort que només van carregar-se un terme municipal i van pelar a cinc o sis tipos.
LA TEMPERATURA CORPORAL D’EN SÀNSET PASSA A SER DE 40 GRAUS (FEBRE ALTA)

2- Els miserables del Mandril guanyen 1 a 4 al Mallorca.
EL CABREIG VA AUGMENTANT. TEMPERATURA CORPORAL DE 60 GRAUS CENTÍGRADS (SÀNSET=BANYS ÀRABS AMBULANT)

3- La policia grega pela tres persones i n’envia 40 més a l’hospital del total que es manifestaven en contra dels problemes que ha provocat “el pla d’austeritat del govern grec” i “la fallida del país”. Jo em pregunto; els policies eren espartans cabrejats i carregadets de ladilles mutants de mig quilo cadascuna?
(He de comentar que "m'havien informat malament". Han fet bé en Jordi l'skin i en Molon Labe al fer-me'n esment. La policia no ha estat la culpable de les tres morts -tot i que si de diversos dels ferits. Les tres morts han estat causades per un incendi degut als efectes del llançament de diversos molotovs a la seu d'una entitat bancària. Els qui l'han provocat, per tant, han estat un grup de manifestants)
EL MEU REBOT VA EN AUGMENT. 100 GRAUS CELSIUS (PUC BULLIR AIGUA O FER UN OU FERRAT AMB EL PALMELL D’UNA MÀ).

4- El súmmum sacerdot dels gilipolles profunds, també conegut com Garcia Albiol, es reafirma en les seves declaracions sobre els immigrants. I –ole tus webos mashote!- assegura que alguna ment maligna està orquestrant una campanya per desprestigiar la seva persona.
PORTO UN REBOT DE LES PROPORCIONS D’UNA CATEDRAL GÒTICA. ESTIC, si fa no fa, A 5900 º (SÀNSET= ETS UN SOL)

I això que he apagat la ràdio i m’he negat a sentir la rutinària notícia sobre les burrades que diuen els magistrats del Tribunal (in)Constitucional o les bestieses que van deure concloure en Zapatero i en Rajoy després de la seva reunió.

P.S. Utnoa, ja em perdonaràs, però t’he cremat el cotxe...T'estimo...

*Sànset*

34 comentaris:

Clidice ha dit...

sort que l'has apagat sinó acabes fet una supernova :P

Carquinyol ha dit...

En meteocat han activat l'emergència per Síndrome de Xina...

:P

PS: Home, per desprestigiar més a l'Albiol s'ha de ser una ment molt brillant, perquè aquest home tot solet ja n'ha fet prou... ;)

Joan ha dit...

Ui, em sembla que, vistos els temps que corren, més et valdrà deixar d'escoltar la ràdio no sigui que acabis sent el culpable de l'escalfament global!

Molon labe ha dit...

Per cert, i només per puntualitzar.. la policia grega no ha matat a ningú, els tres morts venen un molotov tirat per un antisistema i dels mateixos que van impedir fer la feina a la poli i arribar als bombers, el molotov va incendiar una casa i va matar uns veïns amb el fum (fins i tot una dona en estat), ara bé, a veure qui serà el valent que acusarà als antisistema...

JJMiracle ha dit...

Tothom sap que si et vols cremar no has de jugar amb foc: has d'escoltar les notícies!

Jordi ha dit...

La veritat Sànset, altres vegades podríem dir que la premsa només treu a la llum notícies dolentes. Però el cas és que, avui en dia, és difícil trobar una notícia que ens pugui alegrar el dia. Com per exemple el descobriment d'una nova espècie animal, un descobriment científic...

Haurem d'esperar. I tu, pren alguna cosa i que et baixi la calor corporal que això no és bo. Salut, Sànset!

Jordi ha dit...

Estimat company de pell morena (de cremat):
Del resultat del Madrid també me n'he assaventat avui, una autèntica llàstima. Pensa però, que dissabte hi ha una final (Sevilla-Barça) que només la juga el Barça, ells no. Si guanyem (cosa que pot succeir) la Lliga serà nostra).
Pel que fa als grecs (no als iogurts), he sentit que van morir per un incendi a una sucursal bancària provocada per uns manifestants. Pot ser que no estiguem parlant de la mateixa cosa?

I espera't, a cremar-te més que encara no t'han donat la factura del teu cotxe! Sense IVA, demana-la sense IVA!!

P.D.: T'he enviat una parell d'espatlles de bé perquè me les vagis fent. Les passo a recollir per la tarda!

Cris (V/N) ha dit...

Ehem, vols un extintor Sànset? Si mires més d'aprop algunes "cosetes" segur, seguríssim, que alguna t'arrancarà un somriure :)

________________________

Utnoa deia algú: "Perdónales Señor, por que no saben lo que hacen (Jesucrist?)" petons i a aguantar la metxa nina :)

sànset i utnoa ha dit...

Ep!

Als altres ja us ho comentaré: he sentit la notícia grega "noticiada d'una forma curiosa". Una cosa de la qual també podríem parlar. No feien cap cas de molotovs i en culpaven la policia.

Després de "cercar altres fonts més fiables" rectifico i dono la raó a en Molon Labe i a en Jordi l'skin.

P.S. Als demés us comentaré després!

*Sànset*

Garbí24 ha dit...

Si no haguessis cremat el cotxe fins i tot la Utnoa hagués celebrat que arribessis tant calent a casa.
Prova amb una cerveseta ben fresca que refreda molt i es bona.

òscar ha dit...

Jo Sànset, quan per afers d'aquesta mena la meva climatologia corporal comença a mutar de manera dramàtica, opto per posar un cedé de música xorra i cantar-la.

Al menys, dono motius a que els conductors que es posen al meu costat dels semàfors somriguin.

Carme Rosanas ha dit...

Si has sobreviscut a tot això... et faig una recomanació:

No engeguis més la ràdio! Sobretot perquè no guanyareu per a cotxes!

Utnoa, prepara bosses de gel! Urgentment!

Elfreelang ha dit...

Vigila que no entris en incandescència i comencis a dir kaaaameeeee! com el de la Bola de drac...motius n'hi ha i de sobres....cuida't!

Anònim ha dit...

Últimament només que males notícies. La situació està entrant en una espiral molt perillosa i qui ho pagarem serem els de sempre.

en Girbén ha dit...

Sànset, res d'antipirètics, el teu mal es cura amb una llarga immersió en algun toll dels Ports; si és del Canaletes, dels Estrets o de l'Algars no importa.

Albert ha dit...

Jajaja, espero que tornis aviat a la temperatura habitual, ja que em sembla que només les rodes d'un F-1 (o potser ni això) estan a més ºC. Això sí, tens motius de sobres per haver arribat a aquests extrems.

Adéu!

Sergi ha dit...

Però a veure, que a tu no t'han ensenyat a canviar d'emissora senzillament, i posar-te una mica de música. Aquesta temperatura no pot ser gens bona per les teves proteïnes...

Assumpta ha dit...

Jajajaja això no es fa!!!

Expliques una sèrie de coses que són per empipar-se veritablement... i molt (tot i que la poli no sempre té la culpa de tot, home!!) i acabes amb un:

P.S. Utnoa, ja em perdonaràs, però t’he cremat el cotxe...T'estimo...

I m'has fet riure!! :-DD

Bé... què hem de fer? Més val també poder riure de tant en tant perquè sinó...

Martí Bou ha dit...

Solució?

1. al carrer a entomar pluja, que refresca

2. digues-nos quina arràdiu escoltes perquè la que jo escolto no ho va dir que van ser els antidisturbius

3. posa't Tomorrow Never Knows dels Beatles a volum 110 i deixa't flotar

4. tranquil, no n'hi ha cap del Barça que porti una pulsera powerbalance (com el cérrenueve, el pimpam o el baúl)

5. organitzarem un combat cos a cos i amb oli perquè rellisquin entre el Garcia Albiol (com el defensa del mandril) i l'Anglada... a càmera lenta.

6. torna a entomar la pluja i fes-li el bicing a la Utnoa


Jo crec que amb això... bué... alguna cosa farem.

Per cert Jordi, els mitjans no treuen males notícies, treuen notícies. A mi, un transplantament de cara o que es pugui diagnosticar un càncer de pròstata amb una prova no invasiva em sembla una bona notícia! Ara, si vols la secció de teatre, obre la pàgina de política.


Un bes extès a ambdós i ens la llegim!


;o)

Salut i mèdia!

rits ha dit...

un desastre tot plegat. La veritat és que m'acabo d'assabentar de la meitat de coses ara mateix!!!

buf!!! tb em puja la febre,... xò crc que més aviat és l'antibiòtic que ja se li passa l'efecte! el teu anitbiòtic: segur que ben aprop tens bones notícies que alegrin, petits gestos de la gent que fan que totes aquestes males notícies quedin lluny i es pugui anar avançant.

MARTELL DE REUS ha dit...

Benvingut al Club

Núr ha dit...

Si no et pots permetre canviar de cotxe cada dia, jo de tu deixaria d'escoltar les notícies i posaria una emissora musical, que n'hi ha força!

Ferran Porta ha dit...

Saps quina és la diferència entre viure a Catalunya i fer-ho a Alemanya? Que quan sóc "allà" ("aquí", per tu), segueixo notícies, per exemple sobre el TC, a tota hora... i acabo dels nervis, trist, emprenyat, encara més indepe si això és possible... En canvi, quan sóc "aquí" ("allà", per tu), com que em queda més lluny, en tema TC, Zapatero, Rajoy i púrria diversa. Ei, en sèrio, visc més tranquil.

Per suposat, per ara no em plantejo tornar. Visca la vida sana.

Sergi ha dit...

Li recomano que escolti esRadio, en especial a l'hora del Losantos. Es petarà de riure!

kika ha dit...

per evitar tot això pots deixar d'escoltar la ràdio, de llegir els diaris i de mirar la tele, però encara que ho facis no canviarà res del que hi ha al teu voltant.
o sigui que paciència, i potser cotxes incombustibles :-)

sànset i utnoa ha dit...

carinyu, una bona manera de veure les coses i de mesurar-les, segons la temperatura a la que et fan arribar... m'agrades!

pd-Això del cotxe ja he vist que era un farol... si fins i tot m'has comprat una caixeta per posar les coses!!! si q ets un solet, si!

Utnoa

Assumpta ha dit...

Oooh!! Quin detall tan bonic el de la caixeta!! :-))

Com és? ;-)

sànset i utnoa ha dit...

Assumpta, és una caixa d'aquelles de plàstic que es plega, pel maleter, pq ho tenia tot una mica diguem-ne desordenat...jiji

és que no sé si ho sabíeu però Sànset és un home mooolt endreçat!

Utnoa

Assumpta ha dit...

Ai, mare :-) si és que jo no tinc ni cotxe (ni el meu marit tampoc) ni carnet de conduir (el meu marit sí, se'l va treure fa mil anys, ja no se'n deu recordar) i, per tant, no tinc ni idea de què són les caixes plegables pel maleter... Et prometo que no t'enganyo, eh? jajaja... és que un dia vaig explicar que no havia anat mai a IKEA i la gent es creia que era broma :-))

Ahhh en Josep Lluís també es moooooooolt, molt, molt endreçat i jo no... (és una sort que ell ho sigui jeje) :-D

Mireia ha dit...

Sànset: no escoltis les noticies, la cosa no té solució i no cal emprenyar-s'hi. Jo fa temps que em faig la "longui" com si no anés per mi.

Utnoa: jo també en tinc una, amb rodetes i mànec extensible. És la bomba.

Assumpta: cal que vagis a l'Ikea, dona que hi ha coses que són molt mones

Rita ha dit...

Realment hi ha dies que abans de sortir de casa i havent escoltat la ràdio em vénen ganes de tornar al llit i esperar que sigui l'endemà...
Bona setmana, macos!

zel ha dit...

Si, i tant, hi ha dies que més valdria tornar a entrar al llit i endreçar-se fins l'any següent, i és que fan emprenyar fins a límits insospitats...

sànset i utnoa ha dit...

Clidice: i segur que no hagués estat massa saludable pel planeta...

Carquinyol: Tota la raó. El fotut de tot això és que la seva ment no ha de ser massa viva al creure que és algú més que ell qui s’encarrega de desprestigiar-lo.

Joan: Escolto i prenc nota del teu consell. Seria millor de la manera que ofereixes.

Molon Labe: gràcies per la informació. Com hauràs pogut apreciar, l’he inclòs al cos de l’escrit.

PC: i sobretot si les escoltes a segons quin canal. Bé, potser llavors deixen de ser notícies per transformar-se en humor d’aquell tan corrosiu.

Jordi: el problema de tot això és que les males notícies venen molt més que les que són bones. Em recorda una mica a allò pretèrit del “morbus visigotorum”. La societat és així: vol veure sang i fetge. “Ferro et icne”. Una cosa que ens defineix.

Jordi l’skin: Bé, l’hem guanyat! però segueixo reiterant que a mi em fa més por el darrer partit a casa que el de Sevilla. I això que vaig patir com un porc per sant Martí!
Gràcies per comentar allò de Grècia. Ho vaig afegir quan vaig veure que anava errat. Transparència informativa, en diuen!
El mecànic em va lliurar la factura. Li intuïa a la cara un riure burleta. Quan vaig veure a quan pujava ho vaig entendre tot. Miserables...
Ok, quan vulguis me les pots enviar per Paquete Azul i mirarem que en podem fer. Per cert, al punt, poc o molt fetes?

Cris: I tant –les dos coses. De somriures n’hi ha moltes que me n’arranquen, però perquè me les intento prendre amb humor. Si no, encara cremaria més!

Garbi24: T’he de comentar que –hores més tard- vaig seguir els teus savis consells. Gràcies, la temperatura va baixar considerable i ostentosament!

Òscar: És un gran sistema. Ja el coneixia; per això sempre porto al cotxe la discografia del mestre Ariel Santamaria! Ostres, això ha sonat a pura poesia!

Carme: Música. A partir d’ara; sempre música!

Elvira FR: T’he de confessar que això, tenir un núvol Kínton i saber fer el canvi de lloc instantani, eren els desitjos infantils més fervents que tenia. Vaig entrenar-me, ho vaig intentar i, ara per ara, encara no he aconseguit cap de les tres coses...

Albert B. i R.: Exacte. Però, com ja ho sabem, no ens vindrà de nou. Almenys, haurem estat previsors...

en Girbén: Et vaig fer cas –més o menys- i me’n vaig anar a les terres del Siurana, amb el paisatge del Montsant de fons!

sànset i utnoa ha dit...

Albert: Ni les rodes d’un fórmula 1 ho haguessin tolerat, t’ho puc ben assegurar!

Xexu: És que em vaig haver de canviar la ràdio del cotxe i encara no la controlo massa. I faig com els vells; quan trobo alguna cosa que funciona m’hi quedo. Diràs; “conservador”. Potser sí...

Assumpta: és que m’havia de disculpar. Em va saber greu fer-li allò. A més a més, m’havia deixat el cotxe amb tota la confiança del món...
Més val que riguem, que si no estaríem tots desbordant als psicòlegs i als psiquiatres!

ZuhaitzV: per sort està sent un maig plujós, que si no...
Va ser RAC1. Crec que ho van noticiar d’una manera que es podia malinterpretar. No vaig deure ser l’únic, perquè al cap d’una estona ho matisaven millor.
Qualsevol dels Beatles m’aniria bé. En sóc fan empedreït des de la més tendra infància!
Això del combat... estaria bé que portessin armes blanques, no?
Sí, el problema, però, és que les bones notícies venen menys. Potser les mèdiques –per una qüestió de morbositat- tot i ser bones venen. És trist, però és així i tens raó.

Rits: Deixo d’escoltar la ràdio i em poso alguna cosa dels Beatles, o dels Pets. Una bona solució, crec jo!

Martell: ja tinc número de soci de fa dies, jeje!

Núr: com li he dia a en Xexu: segueixo la política del vell!

Ferran: És cert que la distància fa que ho puguem veure tot des d’una òptica més relaxada. Ara, el fet, tant sigui lluny com a prop, segueix sent trist i lamentable. Les vegades que he sortit fora he procurat no fer cas del que passava al país –com si fos una espècie de tractament per recomanació mèdica. Ara, totes les vegades, quan he tornat, he estat apunt d’infartar!

Sergi: Et diré que, ja fa temps, em vaig descarregar un fitxer comprimit amb les seves millors actuacions. Aquest home es mereix un goya mínim!

Kika: estudiaré la possibilitat dels cotxes incombustibles...

Utnoa: jejeje. Ja has descobert que no anava en sentit literal. Un gran petonàs!

Mireia: Ho faig per costum. És una mania. Amb l’edat, el metge m’ho prohibirà!

Rita: Si que és veritat. Creus que un metge ho acceptaria com a causa de baixa?

Zel: Al final ens ho haurem de prendre a conya perquè si no infartarem de forma col•lectiva!

Gràcies a tots i a totes pels vostres comentaris!

Salut i molt de juantxisme!


*Sànset*