divendres, 19 de juny del 2009

Martínez Singul i la masturbació pública

Martínez Singul, conegut com a “segon violador de l’Eixample”, va passar 16 anys a la presó per violació i assetjament sexual. El 2007 va aconseguir la llibertat i una de les primeres coses que va afirmar va ser que “no estava curat”. És a dir, que ho tornaria a intentar.

Però Martínez Singul és un tipo intel·ligent, i ha descobert que pot calmar les seves ànsies sexuals sense cometre cap delicte. Suposo que quan va sortir de la presó es va llegir el codi penal i va veure que aquest no tipificava com a delicte la masturbació pública davant de persones majors d’edat. Eureka! –va deure cridar mentre els collons li feien vots d’alegria. I, mai millor dit, es va posar “manos a la obra”. Va anar a l’estació de tren, va pujar al vagó i va començar a fer-se una gasparda davant d’una noia. Aquesta ho va denunciar. Martínez Singul, coneixedor del dret “penal”, va anar a judici i en va sortir innocent com un xiquet de parvulari.

Vist que el que feia era totalment lícit, ho havia de tornar a dur a la pràctica. I, crec jo, si t’agrada que un et miri mentre te la peles, si et miren dues persones, doncs millor! I així va ser, el senyor en qüestió va assetjar dues dones, va aconseguir que aquestes es refugiessin en un portal, se la va traure i va començar a sacsejar-se-la. Ara el jutge del Jutjat d’Instrucció 3 de Barcelona ha ordenat presó preventiva per a Masturbator pel perill de reincidència. I el fiscal demana dos anys per un delicte d’agressió sexual en grau de temptativa. Martínez Singul sap que estarà poc temps entre reixes, i que la seva tita podrà ser exhibida de nou a llum pública.

Jo li plantejaria al senyor jutge un parell de coses. Primer de tot, si el sonat aquest quan va sortir de la presó el primer que va dir era que no estava rehabilitat, creu vostè que és lògic que campi tranquil·lament per Barcelona traient la cueta a prendre el sol quan ho considera necessari i plaent?

I segon; entenc (...) que masturbar-se públicament no sigui delicte. Però, imagini’s que ara ens posem tots a fer-ho. Ho visualitza? Imagini’s la Plaça de Catalunya amb 5.000 persones masturbant-se i deixant els seus fluids corporals al terra. Imagini’s que vostè va passejant per allí i que algun interfecte, sense cap intenció, el taca quan surt a pressió la primera lleterada. No crec que li agradés massa. Imagini’s a Jimmy Jump saltant a la gespa del Camp Nou en ple Barça-Madrid –en un hipotètic Barça-Madrid on no hagués cap criatura ni l’estigués veient per TV cap menor-, corrent cap al cercle central del camp, i que quan arribés se la comencés a pelar.

Els articles de les diferents lleis haurien de restar subjectes a interpretacions (lògiques i coherents). No és el mateix que a mi m’enganxin pelant-me-la al terme darrera d’uns olivers perquè he tingut un apuro –ni que sigui una excursió escolar que ha anat a dibuixar els horts i les parcel·les del municipi- que un penjat corri darrere de les xiquetes –prèvia mostra dels seus DNIs- per tocar-se i donar-se plaer...
*Sànset*

5 comentaris:

Sergi ha dit...

A més, potser això no serà delicte, però d'aquí a tenir un mal dia i propassar-se amb algú és qüestió de temps. I llavors què, a posar-nos les mans al cap, no? Si aquest paio és un malalt i no se'l pot tancar a la presó, que el portin a un sanatori, ves.

zel ha dit...

Només són dignes de pena, aquests, no haurien de córrer pels carrers, i prou, puc perdonar-ho quasi tot, però un violador, un pedòfil o un maltractador de dones....mira, que no.

sànset i utnoa ha dit...

Està clar que l'home té un problema. I que la justícia no l'ajuda gaire, ni que ell pugui pensar que si. Les lleis és algo que s'ha fet amb el cul...

Ara bé, jo tampoc admeto anar passejant pel camp i trobar-me algú que s'està grapejant perquè ha tingut un "apuro"... Hi ha coses que es fan a casa, em sembla una evidència com una casa (essent vàlida la redundància)

Utnoa

sànset i utnoa ha dit...

Francament, estic molt d'acord amb tots tres. I matiso que, com diu Utnoa, tampoc ha de ser massa normal trobar-se algu grapejant-se pel carrer. Tot i no ser delicte hauria de ser una cosa ben íntima.

Gràcies pels vostres comentaris.

Salut!

*Sànset*

Assumpta ha dit...

Però la culpa no és dels Jutges... ells es limiten a aplicar la Llei tal qual està. El problema és del legislador que, per ser molt modern, va suprimir una sèrie de delictes com per exemple el que s'anomenava "escàndol públic".

Fa molts anys, dins d'aquest calaix de sastre de l'escàndol públic hi podia caber qualsevol cosa, com per exemple, fer-se un carinyos i innocent petó al carrer :-) És obvi que això avui en dia no ho entenem :-)

Però no calia "eliminar" el tipus delictiu en sí, si no donar-li un contingut més adeqüat com, per exemple, el que fa aquest tio.

Ara han deixat als jutges sense "armes" i no els hi queda més remei que deixar personatges així en llibertat.

Per cert, encara com el Fiscal va tenir els nassos (i l'aplaudeixo) de calificar-ho com a "temptativa" d'agressió... és l'únic que podia fer.