dijous, 28 de maig del 2009

Veni, Vidi, Vinci


I només és el principi!
Felicitats TRIcampions!!!
P.S. No me'n puc estar d'explicar-vos l'anècdota d'aquest matí. Treballo en un edifici Judicial i avui hi he anat amb la samarreta del TriBarça. Fa una estona he sortit a fer un cigarret. Un guàrdia civil s'acostava per entrar als jutjats. Quan m'ha vist, s'ha plantat davant meu al més pur estil castrense i ha soltat un "VISCA EL BARÇA!". Com diria en Puyal; "Ja em puc morir" -no us ho prengueu de forma literal, que és un dir...
*Sànset*


6 comentaris:

sànset i utnoa ha dit...

jajaja

molt bo!

qui ho diria!

i no te'm moris carinyu!

Utnoa

Assumpta ha dit...

Jajajajaja quina gràcia!!! :-))

Jo avui també he anat amb la samarreta del Barça pel carrer... que, la veritat, essent dona i de 47 anys que ja tinc no queda molt... diguem-ne "habitual" jeje

Anava pel carrer i un home encara jove s'ha apropat a demanar-me diners per menjar alguna cosa... li he donat un Euro... quan ja marxava m'ha cridat... "I visca el Barça!!" i jo m'he girat i li he contestat "Visca!!" :-))

Sergi ha dit...

Que sigui el principi o el final, tant és, ara tots ens podem morir ja! Ha valgut la pena seguir el Barça aquesta temporada. No podem demanar que mantinguin el nivell, seria massa. Ara que, si decideixen voluntàriament continuar així, escolta, no ens queixarem, oi?

Sr.Martínez ha dit...

El meu pare m'ha confessat que, igual que jo, va plorar amb cada un dels dos gols del Barça... I és que hem visvut un moment hostòric, camarada! Força Barça (i com em deies, visca el Pep!)

sànset i utnoa ha dit...

Utnoa: No et preocupis carinyu, que encara em queda corda!!!

Assumpta: si al final serà cert que el Barça no respon a identitats o nivells socials, ser del barça és quelcom més!

Xexu: de cap manera ens queixarem si el barça decideix seguir així i, fins i tot, si ho fa encara millor no hi haurà cap problema!

Sr. Martínez: Visca el Pep i que no se li passi pel cap marxar, que encara no ho ha fet tot!!!

Gràcies a tots pels vostres comentaris.

Salut!


*Sànset*

Jordi Casanovas ha dit...

si de cas ni que sigui un dir potser millor que no et morissis, qui sap si l'any que ve a més guanyen la Copa Catalunya i el mundialet de clubs, en comptes del triplet seria el quintet.