dijous, 21 de maig del 2009

Més WC's...


En un antic post el meu company, Sànset, feia referència a l’autèntic malabarisme que pot representar orinar o defecar als banys públics.

Avui no he pogut més... he d’escriure això:

Tinc la desgràcia d’haver de compartir pis, de fet, fa uns anys que ho he de fer, perquè no estic prou capacitada econòmicament per tenir un pis per mi sola. Bé, el cas és que els altres companys de pis i jo vam anar a escollir una “persona” d’allò més putrefacte.

Avui no he pogut més... he hagut de netejar el lavabo perquè el que m’esperava quan m’he disposat a posar el cul a la tassa era esfereïdor...

Ahir a la nit, mentre intentava acabar el treball que em porta de cap des de fa uns dies, vaig sentir-ho una altra vegada. Passes pesades, la porta del lavabo, el pestell, la tassa... i l’explosió del dia. Aquell espècimen va treure pel cul tot el que havia consumit durant el dia (que no sol ser poc) acompanyat d’un soroll devastador, ja us podeu imaginar de què...

Em vaig haver de tapar les orelles com una nena petita quan sent els petards de la revetlla. Quin fàstic.

Tranquil•lament va sortir del bany per anar a espatxurrar-se al sofà i a mirar alguna cosa freak a la TV. Ara em tocava a mi... havia d’anar a fer pipí!

És fort haver de pixar dreta a la teva pròpia casa... però no em vaig atrevir a posar el meu culet netet al que ha estat fins ara el meu water.

Aquest matí he hagut de netejar el lavabo. Les esquitxades d’excrements, ja resseques, rodejaven tota la tassa. No ha sigut precisament agradable.

Li he de dir que existeixen les escombretes? Que no viu sol? Que no vull compartir la seva m_ _ _ _?

Estic fastiguejada.

Ah! I aquesta no és la única anècdota...

*utnoa*

6 comentaris:

sànset i utnoa ha dit...

jo puc assegurar que res del que ha dit té el més petit bri d'exageració. Aquella "persona" és sumament desagradable. Com diríem en plata, un "lerdo" dels de debò.

*Sànset*

Assumpta ha dit...

Una "persona" d'allò més putrefacta... jejeje

Seriosament: Jo ni m'ho plantejaria!! És clar que li has de dir!! És un porc!!

Digues-li que la propera vegada li faras netejar amb la llengua!!

(De totes formes, ser prudent no està mai de més... encara que li diguis, jo, si fos tu, inspeccionaria sempre la tassa abans d'anar-hi!!)

Quants sou a compartir pis? Doncs ho comentes amb tots i li dieu entre tots i ja està... aaaagggghh!! A mi m'agafaria alguna cosa amb un tipus així!!

Ànim!! Valor!! :-)

Anna ha dit...

ufff, jo li diria ja.. no costa res, educadament se li diu, perquè compartir wc així , egs.

sànset i utnoa ha dit...

Gràcies pels comentaris... m'heu convençut! se li ha de dir!

Utnoa

Jordi Casanovas ha dit...

evidentment que li has de dir i a més com qui no vol la cosa un dia que hi hagi més gent al voltant... que mal parit que sóc, oi? ;)

Què t'anava a dir ha dit...

El que no entenc és perquè el vau acceptar a la casa del gran hermano! Quin fàstic.

Jo tenia un nòvio que vivia amb dos tios més. Eren tots tan marranos que un dia vaig agafar una cistitis. Mira, acabo d'inspirar-me per una entrada al blog!