dilluns, 25 de maig del 2009

La Grip A i el món al revés


Això de la grip A és una autèntica llàstima –no ho dic cínicament. I degut a aquesta nova grip podem veure com funciona el nostre benvolgut món: tothom acollonit perquè a Mèxic, als EUA i a Europa cada cop hi ha més infectats. I hi ha gent que s’ha mort i tot! La premsa, a bombo i platillo, es fa ressò, es fan reportatges sobre tots i cadascun dels malalts i entrevisten a uns científics farmacèutics que encara no han trobat l’antídot que ens curarà a tots. I, mentrestant, a l’Àfrica les guerres eternes entre pobles germans segueixen matant milers i milers de persones, el SIDA segueix matant milers i milers de persones, els dictadors segueixen matant milers i milers de persones, la fam segueix matant milers i milers de persones, etc etc.

Ah! que potser no són persones. Per això la premsa no recull la majoria de coses que els passen, deuen pensar que és cosa de la Nathional Geographic. Cal que reflexionem i que deixem de ser tan cretins.

Us deixo amb una imatge que, com a mínim, ens farà dibuixar un somriure. I és que, potser, al final, molt al final, aquells qui sembla que estiguin perduts trobaran motius per reviscolar.





*Sànset*

6 comentaris:

Sergi ha dit...

Aquesta és una reflexió que m'he fet moltes vegades. No totes les vides valen el mateix, això està claríssim. Sobretot quan és una grip com qualsevol altra, que suposo que no ha infectat a més persones que la grip típica de cada any, ni tampoc no ha matat més persones que aquesta, però que curiosament si que ha matat una mica el tema de la crisi econòmica als mitjans, mira tu quina casualitat. Una mort per una pandèmia inventada dóna molta quota de pantalla.

En canvi, hi ha altres coses que ja no són notícia. O que mai ho han estat. Algunes poden ser les que tu has citat.

zel ha dit...

La mateixa que em faig jo...i l'acudir molt bo, però que molt!

Una abraçada!

Anna ha dit...

jajaaja, l'acudit molt bo!!!

Jordi Casanovas ha dit...

jo tinc la sensació que amb aquesta grip ens han tapat alguna altra cosa, mata més gent la grip normal que no pas aquesta...

sànset i utnoa ha dit...

Doncs no, no són persones. Almenys no són considerats com a tal, o persones com nosaltres clar.

És una bona reflexió, que cal que ens fem més sovint!

Utnoa

sànset i utnoa ha dit...

Completament d'acord amb vosaltres. Almenys, uns quants pensem així, però n'hauríem de ser molts més, una llàstima.

Gràcies a tots pels vostres comentaris.

Salut!

*Sànset*